Czytałam kiedys tu an forum o wózeku,czy mam kupic, głęboko-spacerowy(przekładana-rączka) czy trójfunkcyjny w komplecie z fotelikiem. I powiem Wam tak. Trafiłam na opinie Pani z 2006 roku i widac jak zmieniło sie nastawienie Pań do fotelika z mozliwością zamontowania go na wózku.
I nic dziwnego, jak dziecko zaśnie wsamochodzie ,a my chcemy juz wysiadac, to co robię wystawiam stelaz z bagaznika, tylko stelaż i tylko wpinam fotelik w stelaż i jadę. Mała sie nie obudziła, ja schowałam zakupy pod wózek i jade dalej. A wyobrazam sobie jakbym miała wykładac WIELKI wózek i zakladac kółka , bo nie wszedł mi do samochodu, do tego płaczące dziecko , obudzone bo wypinam je z fotelika, który i tak musi byc ,ale nie da sie go zamontowac na wózku, lub jak ide z fotelikiem i dzieckiem w jednej ręce 20 kg w drugiej zakupy. Aż dreszcze przechodzą !!! Wiec kochane matki , nawet jednego dziecka , tylko wózek z pasującym fotelikiem, marki nie powiem, bo podobno nie można tak reklamowac, ale powiem ,kto zmienił nastawienie moje sprzedając mi doooobry wózek, są tam miłe Panie i wytłumaczyły mi,że będę się wkurzac jak ich nie posłucham, do dziś ich podsłu****e na zakupach . Mieszkam niedaleko tej hurtowni około 30 km i już przez telefon usłyszałam ,że warto przyjechac i było warto ,podaję ich dane do sklepu ,tam jest mapka Witamy w Hurtowni Internetowej "Bajka", jak na allegro ,godni sprzedawcy... kupiłam tam kompletnie wszystko i ma karte stalego klienta, sprzedają tam detalistom w cenach hurtowych, dobrze ,ze niedaleko ale zdażyło mi się zamówic akcesoria na adres wczasów i doszło....