buzz-xtra, dokładnie ten granatowy chce :-) mi się on optycznie też podoba, koła to on ma solidneno ale ktory model quinny?
siorka prawdopobodnie z gondola bedzie brała :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buzz-xtra, dokładnie ten granatowy chce :-) mi się on optycznie też podoba, koła to on ma solidneno ale ktory model quinny?
moja siostra jest w ciaży, zastanawia się nad wózkiem, koniecznie chce wozek quinny, twierdzac, że jest nowoczesny, ładny, na miejskie drogi przede wszystkim dla ludzi z k(l)asą ;-).. nie wiem, co jej doradzić, bo sama prawie 5 lat temu rodziłam i jak widzę trochę pozmieniało się w wózkach ;-)
Powiem Tobie tak, ogólnie te wózki są znane z solidnych ram. Dbam o ten wózek, rama w zasadzie jest w stanie prawie idealnym. Materiały wiadomo- gdzieś tam sa lekko przybrudzone, ale nie ma żadnych rozdarć, nic mi się nie pruje- daje radę. Jeśli chodzi o koła, one są niepompowane i dzieki temu nie ma problemu z pękającymi oponami . Wiadomo, są trochę starte, ale jak na intensywne użytkowanie, to jest na prawdę dobrze.Mam pytanie- jak po takim czasie użytkowania wyglądają materiały, kółka i stelaż? Mocno już zużyte czy dają radę? Cena jest dla mnie akceptowalna, jeśli rzeczywiście nadal trzymają wysokie standardy. Bo teraz to wiadomo jak jest, niektóre firmy korzystają z marki, a produkty coraz mniej wytrzymują.