reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

reklama
aha, no buzz to wysoka polka jakosciowa, jesli siostrze zalezy na tym by miec wozek porzadny too niech bierze, a ze z gondola to lepiej, bo 3w1 to moim zdaniem najrozsadniejsza opcja

tak, tak jedynie opcja 3w1 u niech wchodzi w grę.
jezdziła buzzem po sklepie, to jej się podoba, jak się prowadzi, zachwala super materiały we wszystkich tych quinny, ja miałam gondole x-landera, to po kilku spacerach w słoncu kolory wypłowiały, z tego co się orientowałyśmy w quinny nic takiego się nie zdarzy.. i jeśli chciałaby za jakiś czas odsprzedać, to pewnie szybciej sprzeda, niż jakiś firmy "krzak" ;-)

Ja jakieś 7 lat temu miałam spacerowke Quinny Zapp a Buzz jest z takiego samego materiału, to moge przyznać ze jakościowo jest super. Jeździliśmy tym wózkiem około 3 lat, wiadomo z każdym rokiem coraz mniej ;) nic nam nie wyblaklo, nic sie nie zepsuło tylko koła szybko zaczęły grzechotac i najpierw było nas slychac a potem widać ;) moze gdybym częściej je czyscila i smarowala to byłoby ok ;) ale wózek niezniszczalny, zaliczał każda pogodę. I pozniej jeszcze go sprzedałam po całkiem dobrej cenie.

Moje Drogie! Mam pytanie- czy któraś z Was orientuje się w markach PREMIUM wózków? Chciałabym zainwestować w coś na prawdę super! (Jestem gadżeciarą i w tym zakresie i tutaj chcę zaszaleć!) :-D

moja siostra jest w ciaży, zastanawia się nad wózkiem, koniecznie chce wozek quinny, twierdzac, że jest nowoczesny, ładny, na miejskie drogi przede wszystkim dla ludzi z k(l)asą ;-).. nie wiem, co jej doradzić, bo sama prawie 5 lat temu rodziłam i jak widzę trochę pozmieniało się w wózkach ;-)

Ja mogę z własnego doświadczenia polecić cosmo teutoni :)
Korzystam z niego już drugi rok i nie zawiódł mnie jeszcze.
Jest bardzo solidny- wytrzymuje cały czas mimo mojego bardzo niespokojnego i rozrabiającego synka :)

Mam pytanie- jak po takim czasie użytkowania wyglądają materiały, kółka i stelaż? Mocno już zużyte czy dają radę? Cena jest dla mnie akceptowalna, jeśli rzeczywiście nadal trzymają wysokie standardy. Bo teraz to wiadomo jak jest, niektóre firmy korzystają z marki, a produkty coraz mniej wytrzymują.
Powiem Tobie tak, ogólnie te wózki są znane z solidnych ram. Dbam o ten wózek, rama w zasadzie jest w stanie prawie idealnym. Materiały wiadomo- gdzieś tam sa lekko przybrudzone, ale nie ma żadnych rozdarć, nic mi się nie pruje- daje radę. Jeśli chodzi o koła, one są niepompowane i dzieki temu nie ma problemu z pękającymi oponami :p. Wiadomo, są trochę starte, ale jak na intensywne użytkowanie, to jest na prawdę dobrze. :)

reklama
Oj dziewczyny muszę się wam pochwalić że zakochałam się w wózku:) No tak i to od pierwszego wejrzenia! Kupiliśmy z mężem dla naszej córeczki wózek Anex Sport w kolorze szaro różowym,ojej jest cudny. No tak ale nie tylko o wygląd mi chodzi a przede wszystkim o wygodę dziecka i o bezpieczeństwo. Dla mnie to wózek idealny.

Do góry