reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

najlepiej jest wybrac jakiś wielofunkcyjny, ja na przyklad bardzo sobie chwale graco symbio, bo jest jeszcze w opcji 3w1 teraz, ja nie mialam az tyle szczescia jak kupowalam :D

reklama
no jasne, ze tak, wozek trzeba dobierac pod siebie, obejrzec wiele modeli, ja z elea jestem bardzo zadowolona, przez to, że nie byl to spontaniczny wybór, tylko dobrze przemyslana inwestycja :)

Hej Mamusie
icon_smile.gif

Mam problem. Wprawdzie to dopiero 5. miesiąc, ale już zaczęłam rozglądać się za wózkiem i chyba dobrze zrobiłam, bo wszystkie jakimi się interesuję mają większość opinii negatywnych.
Mam więc prośbę o pomoc w wyborze.
Na co zwracam uwagę:
1. Wózek 3w1, z możliwością zamontowania fotelika samochodowego (najlepiej jakby fotelik był w zestawie).
2. Pompowane koła (piankowych nie biorę pod uwagę)
3. Pojemny i wytrzymały kosz na zakupy (do sklepu będę miała kawałek drogi i parę rzeczy musi się tam zmieścić).
4. Wózek dobry na wertepy (uroki wsi).
5. Wózek, który posłuży trochę z dobrą spacerówką.
Nie musi być super lekki (im lżejszy tym lepszy oczywiście), bo w bloku będę miała windę.
Cena hmm... wiadomo im niższa tym lepsza, możliwości finansowe do 2500 zł maksymalnie, ale jeśli polecicie coś fajnego w niższej cenie to będzie super.
W sumie póki co spodobały mi się dwa wózki:
Commi Royal retro 3w1
Concord Neo 3w1 z gondolą Sleeper
Ten drugi ma strasznie wysoką cenę, ale jeśli nie znajdę nic wartego uwagi (wytrzymałego dobrego wózka) w niższej cenie to chyba będę musiała zaciskać pasa i nazbierać na wózek. No chyba, że któraś z Was może powiedzieć coś o tym pierwszym albo polecić inny.

moja siostra jest w ciaży, zastanawia się nad wózkiem, koniecznie chce wozek quinny, twierdzac, że jest nowoczesny, ładny, na miejskie drogi przede wszystkim dla ludzi z k(l)asą ;-).. nie wiem, co jej doradzić, bo sama prawie 5 lat temu rodziłam i jak widzę trochę pozmieniało się w wózkach ;-)

reklama
Do góry