reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

paulaxmati - mam bardzo podobny problem (no może różnica taka że Ewa na świecie powinna pojawić się już we wrześniu) i bardzo podobny zestaw wózków - choć aktualnie w zasadzie prawie zdecydowani jesteśmy na Mutsy iGo lub Mutsy 4 rider. Zależy nam na tym, aby na razie kupić samą gondolę bez spacerówki i po przetestowaniu stelaża ewentualnie dokupić spacerówkę albo kupić samą spacerówkę na innym stelażu. Największym problemem dla mnie są wielkości gondoli - w zasadzie 72 cm wewnątrz na dugość co oznacza że gondola szybko może okazać się za mała.

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z mutsy igo z pompowanymi kołami (albo jak ktoś ma piankowe to też niech napisze jak się sprawuje...) Będę wdzięczny za pomoc ;-)

reklama
Zapp jest fajny, ale nie mialam z nim stycznosci tyle co w sklepie widzialam... Ale z tego typu spaceroweczek moja siostra miala Yezza i zadowolona byla... tylko ze yezz nie rosklada sie do spania... a Zapp tak

zappa osobiscie wymienilabym na cos jednak z wiekszymi kolami , z wiekszym siedziskiem :) po przetestowaniu 10wozkow mojego synka moje faworyty to
1) Baby jogger gt(swietnie sie prowadzi,buda naciagana tak daleko ze nie trzeba parasolki , na nozki zaklladamy spiworek i nawet najwieksze ulewy nam nie straszne bez foli przeciwdeszczowej! do tego dlugie siedzisko ,fajna tacka ,i skladanie bajka lapiesz w reke i pach zlozony!!!
2)maxi cosi mura ,na pl chodnikach swietnie sie spisywala ,i smok sie wcale nie pocil na tej superowej wkladce ,ale niestety wazy sporo
3)jane solo ,parasolka z superowymi duzymi kolami ,wada budka ktora strasznie glosno klika przy skladaniu:)

ja jeszcze chwilę czekam na Maluszka, ale kupiliśmy wózek w wersji 3w1, Elea dokładnie w kolorze czerwonym, po opiniach się sugerowałam i potem na miejscu w sklepie jak miałam wybrane 3 modele to sobie nimi jeździłam po sklepie, zeby zobaczyć jak się prowadzą

Dziewczyny jakie firmy wózków polecałybyście z kategorii 3w1 (z gondolką, fotelikiem samochodowym i spacerowy w jednym)?

Zależy mi aby wózek miał dość duże, pompowane koła, na wiejskie drogi ;p i spory kosz na zakupy i do tego dość dużą gondolkę, aby wystarczył na jak najdłużej, bo dziecię będę mieć zimowe, a wiec miejsce na kocyk czy śpiworek potrzebne. Pewnie mam spore wymagania :( a fundusze jak na razie nie wielkie więc poszukam zapewne używanej opcji, ale chciałabym znać Wasze opinie lub Wasze strzały w 10-tkę :)

Podobają mi się pod względem moich preferencji wózki TAKO Princess, ale cena z deka mnie przeraża... może znacie coś podobnego w tym typie?

na wiejskie drogi zdecydowanie moge Ci polecic jane muum bo ma swietna amortyzacje na prawde i bardzo dobrze nam sie sprawdzala w kazdym terenie a jej nie oszczedzalismy :)

reklama
Ojej, powiem tak. Dzisiaj mamy bardzo szeroki wachlarz wózków. Idąc do sklepu nie wiemy co wybrać, u nas też tak była :) Mi podobał się inny wózek a mężowi jeszcze inny. Jednak ostatecznie oboje zdecydowaliśmy że kupimy wózek graco evo. Ogólnie dobrze się sprawuje na chodniku jak i na spacerach poza miastem, ma duży kosz, przydaje się na zakupach, przekładaną rączkę i wiele innych bajerów.

Do góry