reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

ja ta wkladke dla noworodka najpeirw zaopatrywalam w zawartosc ;) czyli pakowalam w nia synka i calosc wkaldalam do wozka....bardzo wygodnie sie wklada i wyciaga....jest jeden mankament.....z tego nosidelka bardzo szybko synek wyrosl, sluzyla niecale 3 miesiace, ale dla mnie to akurat nie bylo problemem, kupilam spiworek, pakuje w niego synka i juz....
a wozek robi sie na gleboki w mega latwy sposob......rozkladasz oparcie na maxa plasko, wsadzasz nosiedelko (wkladke) i podnozek blokujesz do pionu zeby bylo bezpieczniej.....aha i mozesz sobie sadzic ta wkladke odwrotnie , przy podnozku i budke przekladasz tak ze niunia masz przed soba i go widzisz.....dlatego kupilam ten wozek wlasnie ze wzgledu na ta budke bo chcialam wozek z przekladana raczka ale akurat te byly ciezkie wiec wybralam ten :)

reklama
Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedź.Chyba się zdecyduję jest bardzo dużo wózków ale ten jest taki inny jak jeszcze nie byłam w ciąży to już mi się podobał :)

Polecam bardzo Urban Detour.
Trojkolowy wozek-spacerowka+nosidelko. Ja kupilam bez nosidelka bo moj maluch z powodzeniem moze juz jezdzic w samej spacerowce.
Skretne kolo przednie. Jestem bardzo zadowolona z niego.
wczesniej mialam tez trojkolowca Graco (bez skretnego kola) i to byl moj koszmar.

W zestawie do tego wozka jest spiworek, plecaczek na zakupy. Ma spory koszyk pod wozkiem i dodatkowa kieszen na budzie.
Kola sa duze i pompowane. Posiada w zestawie folie przeciwdeszczowa.
Szczerze niewiem ile wazy bo nie musze go targac.
lx0511

My mamy kolor czarny z dodatkami czerwonego ;)

Cena-niewiem ile w Polsce, ja zaplacilam 299euro.
Pozdrawiam. ;D

Witam Was!
Przeczytałam ten wątek od początku w celu znalezienia opinni na temat wózka CHICCO TECH 4 WD DUO.
Widzę że ile posiadaczy danego modelu tyle jest opinii.
Ja jeżdzę tym wózkiem prawie 4 miesiące i jestem baaardzo zadowolona.
Rączka w porządku , swobodnie nim manewruję. Nie mam do niego zastrzeżeń.
To że jest ciężki to mi akurat nie przeszkadza bo mam wszędzie podjazdy i nigdzie nie muszę go wnosić.
A jak odejdzie mi gondola to będzie lżejszy.
Gdybym miała wybierać ponownie to wzięłabym ten sam model.
Z całego serca POLECAM

0994db54a9c1751ac01aebf783e347da-1104146.jpg

Niteczka- co do wielkości gondoli w Marlinie, to chyba masz bardzo wysokiego, a raczej "długiego" synusia, bo moja córa jeździła w niej swobodnie do końca 4 mies. i jeździłaby dłużej, ale jej ciekawość świata sprawiła, że wygodniej mi było przesadzić ją w spacerówkę. Może masz takie wrażenie z powodu zimy, kiedy jednak pchamy tego wszystkiego trochę w te gondolki - koce, kombinezony, itp. Sama w sobie gondola ma 76 cm długości więc wcale nie jest taka krótka.

Drogie mamusie ;D

Mogę wydać na wózek max. 1000zł. Mam jedynie dylemat pomiędzy dwoma które mają swoje wady i zalety : DELTIM FOCUS i IMPLAST ROY SPORT. Który zakup według Was będzie mniejszym ryzykiem ? Bardzo proszę o porównanie, czytałam już opinie na forum ale interesują mnie tylko te 2 wózki i muszę wybrać jeden z nich..Pomóżcie !!!

reklama
Do góry