reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

ja ta wkladke dla noworodka najpeirw zaopatrywalam w zawartosc ;) czyli pakowalam w nia synka i calosc wkaldalam do wozka....bardzo wygodnie sie wklada i wyciaga....jest jeden mankament.....z tego nosidelka bardzo szybko synek wyrosl, sluzyla niecale 3 miesiace, ale dla mnie to akurat nie bylo problemem, kupilam spiworek, pakuje w niego synka i juz....
a wozek robi sie na gleboki w mega latwy sposob......rozkladasz oparcie na maxa plasko, wsadzasz nosiedelko (wkladke) i podnozek blokujesz do pionu zeby bylo bezpieczniej.....aha i mozesz sobie sadzic ta wkladke odwrotnie , przy podnozku i budke przekladasz tak ze niunia masz przed soba i go widzisz.....dlatego kupilam ten wozek wlasnie ze wzgledu na ta budke bo chcialam wozek z przekladana raczka ale akurat te byly ciezkie wiec wybralam ten :)

reklama
Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedź.Chyba się zdecyduję jest bardzo dużo wózków ale ten jest taki inny jak jeszcze nie byłam w ciąży to już mi się podobał :)

Polecam bardzo Urban Detour.
Trojkolowy wozek-spacerowka+nosidelko. Ja kupilam bez nosidelka bo moj maluch z powodzeniem moze juz jezdzic w samej spacerowce.
Skretne kolo przednie. Jestem bardzo zadowolona z niego.
wczesniej mialam tez trojkolowca Graco (bez skretnego kola) i to byl moj koszmar.

W zestawie do tego wozka jest spiworek, plecaczek na zakupy. Ma spory koszyk pod wozkiem i dodatkowa kieszen na budzie.
Kola sa duze i pompowane. Posiada w zestawie folie przeciwdeszczowa.
Szczerze niewiem ile wazy bo nie musze go targac.
lx0511

My mamy kolor czarny z dodatkami czerwonego ;)

Cena-niewiem ile w Polsce, ja zaplacilam 299euro.
Pozdrawiam. ;D

Witam Was!
Przeczytałam ten wątek od początku w celu znalezienia opinni na temat wózka CHICCO TECH 4 WD DUO.
Widzę że ile posiadaczy danego modelu tyle jest opinii.
Ja jeżdzę tym wózkiem prawie 4 miesiące i jestem baaardzo zadowolona.
Rączka w porządku , swobodnie nim manewruję. Nie mam do niego zastrzeżeń.
To że jest ciężki to mi akurat nie przeszkadza bo mam wszędzie podjazdy i nigdzie nie muszę go wnosić.
A jak odejdzie mi gondola to będzie lżejszy.
Gdybym miała wybierać ponownie to wzięłabym ten sam model.
Z całego serca POLECAM

0994db54a9c1751ac01aebf783e347da-1104146.jpg

Niteczka- co do wielkości gondoli w Marlinie, to chyba masz bardzo wysokiego, a raczej "długiego" synusia, bo moja córa jeździła w niej swobodnie do końca 4 mies. i jeździłaby dłużej, ale jej ciekawość świata sprawiła, że wygodniej mi było przesadzić ją w spacerówkę. Może masz takie wrażenie z powodu zimy, kiedy jednak pchamy tego wszystkiego trochę w te gondolki - koce, kombinezony, itp. Sama w sobie gondola ma 76 cm długości więc wcale nie jest taka krótka.

Drogie mamusie ;D

Mogę wydać na wózek max. 1000zł. Mam jedynie dylemat pomiędzy dwoma które mają swoje wady i zalety : DELTIM FOCUS i IMPLAST ROY SPORT. Który zakup według Was będzie mniejszym ryzykiem ? Bardzo proszę o porównanie, czytałam już opinie na forum ale interesują mnie tylko te 2 wózki i muszę wybrać jeden z nich..Pomóżcie !!!

reklama
Do góry