reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Ja mam może nietypowe pytanie odnośnie wózków. Czy ktoś z Was wie może czy gondola od Bebe Confort Trophy będzie pasowała do stelażu Bebe Confort Mura? Mam możliwość dostania od brata gondoli i fotelika, ale bez stelażu, a dostanie samego stelażu od Trophy chyba graniczy już z cudem :-(
Pozdrawiam
Agnieszka
Ja mam Bebe Confort Mura, i powiem ci szczerze ze nie do konca jestem przekonana czy beda pasowac. Ja swoj wozek kupowalam z gondolka windoo i fotelikiem CreatisFix, obydwa te elementy sa montowane na stelażu za pomoca adapterow (jest jeden komplet do gondoli i fotelika). Mysle ze dobrze by bylo zapytac sie importera (www.poltrade.pl) oni sa tam bardzo mili i chetnie udzielaja porad i odpowiadaja na trudne pytania, ostatecznie jakiegos madrego sprzedawce w sklepie.

reklama
Zgadzam sie z tym,ze dostawke kupuje sie osobno zarówno do wózka 3 kołowego jak i 4 kołowego. Jesli chodzi o stelaz to mysle ze powinien pasowac. Jesli nie to zapytaj bezposrednio u producenta albo poszukaj w sklepach internetowych.

Jestem zdania ze na dobrym wózku nie warto oszczedzac. Odpowiedz sobie na pytanie po jakim terenie bedziesz spacerowała: czy to beda chodniki czy moze bardziej pagórkowate regiony??

Dla mnei najlepsze sa wózki Xbaby. Nie drogie i bardzo lekkie i bezpieczne. SA zaróno 3 i 4 kołowe,wszystko zalezy od preferowanego radzaju. Korzysta ktoś z tego wózka??

witam, widzę że macie panie problem z wyborem wózeczków, napiszcie czego oczekujecie i za jakie pieniążki a na pewno coś doradzę, zajmuję się sprzedażą i naprawą wózków, więc troszkę się orientuję w dostępnych u nas produktach ,ich jakości i miejscach gdzie można je kupić
pzdr.:yes::yes::yes:

Witam. Mamy z mężem ogromny problem z wyborem wózka dla dziecka a jestem już w 36 tygodniu ciąży. Zależy nam bardzo aby wózek bardzo dobrze się składał ( do jak najmniejszych rozmiarów), był w zestawie gondola + spacerówka + fotelik samochodowy i miał pompowane koła...
Co możesz polecić?
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź :-)

Ja byłam obejrzeć sobie ten wózek Bexa b3(jest jeszcze w wersji na 4 koła). Ja go biorę jest super, moja siostra będzie zadowolona. Fajnie się nim jeździ. Zgrabniutki, a przede wszystkim lekki, a będzie go wnosić na 2 piętro.:-D
I duży wybór w kolorkach... Jutro po niego jadę..:tak:

1.%20stel.JPG

Ja byłam obejrzeć sobie ten wózek Bexa b3(jest jeszcze w wersji na 4 koła). Ja go biorę jest super, moja siostra będzie zadowolona. Fajnie się nim jeździ. Zgrabniutki, a przede wszystkim lekki, a będzie go wnosić na 2 piętro.:-D
I duży wybór w kolorkach... Jutro po niego jadę..:tak:

1.%20stel.JPG
Lekki to on nie jest gondola + stelaż to 15kg, ja swojego (tez z ta wagą) sprzedałam, nie dałam rady wnosić na 3 piętro. Ale fakt wózek ładniutki

reklama
witam, widzę że macie panie problem z wyborem wózeczków, napiszcie czego oczekujecie i za jakie pieniążki a na pewno coś doradzę, zajmuję się sprzedażą i naprawą wózków, więc troszkę się orientuję w dostępnych u nas produktach ,ich jakości i miejscach gdzie można je kupić

Cieszę się, że jest jakiś specjalista:tak::tak: ja mam ogromny problem z wyborem spacerówki:-( a więc moje wymagania:
-aby składał się jak parasolka
-żeby rozkładał sie na płasko ( mój synek ma 5 miesięcy, na razie bedzie uzywany tylko jak bede chciala jechac autem do marketu, ale jak mały podrośnie to raczej zrezygnuję z mojego kochanego implasta ze względu na wagę wózka)
- żeby był dośc szeroki i wygodny bo mój synuś nalezy już do większych dzieciaczków
- żeby fajnie się go prowadziło
- mam 165 cm wzrostu i aby raczki nie były za wysoko
- aby mial kosz na zakupy
- malo awaryjny
- i cena tak max do 600 zł

Za dobre rady byłabym wdzięczna

Do góry