reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
dzieki maja za info, bede sie rozglądac za wozeczkiem. Podoba mi sie też ten, hauck który pokazała zielono mi bo można niezależnie od siebie rozłożyć jedno z siedzen i włozyc tam np wkład dla noworodka a w drugim siedzeniu wozic starszaka, tylko nie wiem jak w takim przypadku rozkłada sie cięzar, no i potem jak starszak całkiem z wozka wyrosnie to zostane z takim kombajnem ;) ale hauck rzeczywiscie jest sprawdzony, nadaje sie na kazdy teren :)

ko mi- ten wozek jest taki sam jak pojedyncze bo to co jst stylu nadole przekladasz na dol lub gore a jak nie potrzebujesz calkiem odkladasz i zostaje tylko spacerowka

Zielono_mi, Sheeppy, dziekuje za porady. Juz wiem przynajmiej za czym sie rozgladac i czego szukac:tak: Bo zielona bylam jak dotad w tych podwojnych "kombajnach";-) No i chyba faktycznie tak zrobie, ze gleboki kupie tani (uzywany) bo w sumie tylko ok 6 m-cy posluzy, a spacerowke juz nowke bo przeciez bedzie lzejsza od gleboko-spacerowego i uzywana znacznie dluzej ;-):-)

a ja tylko chcialam dac znac, ze nasz Hauck (wczoraj wyprobowany) spisuje sie rewelacyjnie:tak: Przednie kola skretne ulatwiaja manewry, budki skladaja sie bardzo cihutko, Synusiowi bylo wygodnie (nawet zasnal na spacerze, co mu sie juz dlugo nie zdarzalo!) a jak zmeczyl sie chodzeniem to chetnie do wozka poszedl. Wlasnym oczom nie wierzylam:-D No i wozeczek dzieki swoim duzym, pompowanym kolom naprawde nadale sie na kazdy teren - wyprobowalismy w lesie:tak:
Jednym slowem moge z czystym sercem polecic:tak:
minusow jeszcze do tej pory nie odkrylam, moze przyjda z czasem:-D
Teraz pozostaje mi nosidelko dokupic i czekac do maja:tak::-)

ja zdecydowana jestem na phil& teds, zwłaszcza ze mozna go juz kupic w pl za ok 1370 zł plus jakies koszty przesylki, moze do przyszlego roku jeszcze stanieje ;)
dziewczyny, wysledziłam watek na babyboomie dzieci rok po roku i tam jest temat o podwójnych wózkach, moze dla was to zadne odkrycie bo buszujecie wiecej po tym forum, ale dziele sie informacją, moze ktos nie czytał :)

Dziewczynki mam do sprzedania dwa wózki ... jeden wielofunkcyjny Avalon , a drugi spacerówka trójkołowa Petite Star Zia ... chetnym przesle zdjęcia :happy2:
Pozdrawiam :-)

my podobne typy co do wozkow prosty zarazem funkcjonalny

Zdecydowanie nie polecam takich wózków do bloków. Miałam taki z pierwszym dzieckiem. Na początku nyłam zachwycona ale później jak się okazało że wychodzę na spacer kilka razy dziennie to pokonanie z nim kilku schodków do windy dyło męczarnią. Miałam taki firmowy ale gabaryt ten sam. Nigdzie się nie mieście i zajmuje połowę bagażnika w samochodzie więc na wyjazdy ciężko się pomieścić. Sprzedałam go po roku za marne grosze i teraz szukam takiego na małych kołach. Na allegro są za około 1400 zł ale nie ma to jak osobiście zobaczyć.

reklama
Do góry