M
maja33
Gość
sheeppy- tez fajny, u nas tez sa takie taki ksztalt jest dosc ciezki w autobusie, my nie mamy samochodu wiec dla mnie to strasznie wazne
i mimo ze bedzie dwoje dzieci dosc latwo sie prowadzi
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
możesz dostać nawet wózek dla 3 dzieci, wtedy mogłabyś też córeczkę wozić na dalsze spacery, ale te dla 3 to są chyba już tylko jedno za drugimRozszalalamsie po tej udanej wczorajszej wizycie u gina:-) i po raz pierwszy dzis zaczelam przegladac w necie wozki dla blizniat. No i musze sie pozalic ze dretwy wybor ogolnie
Nic mi nie przypadlo jeszcze do gustu. No i ciagle sie zastanawiam czy lepszy jest taki ze dzieci siedza obok siebie, czy jedno za drugim?? Bo ten pierwszy szeroki i nie wszedzie sie moze zmiescic, a ten drugi waski, ale w nim za to to dziecko z tylu chyba ma ograniczona widocznosc, no i poza tym maluchy nie widza sie nawzajem.... Hmmm .... Pomozcie mi kobitki, wyrazcie swoje zdanie na ten temat !!!
;-);-):-):-)
Rozszalalamsie po tej udanej wczorajszej wizycie u gina:-) i po raz pierwszy dzis zaczelam przegladac w necie wozki dla blizniat. No i musze sie pozalic ze dretwy wybor ogolnie
Nic mi nie przypadlo jeszcze do gustu. No i ciagle sie zastanawiam czy lepszy jest taki ze dzieci siedza obok siebie, czy jedno za drugim?? Bo ten pierwszy szeroki i nie wszedzie sie moze zmiescic, a ten drugi waski, ale w nim za to to dziecko z tylu chyba ma ograniczona widocznosc, no i poza tym maluchy nie widza sie nawzajem.... Hmmm .... Pomozcie mi kobitki, wyrazcie swoje zdanie na ten temat !!!
;-);-):-):-)
możesz dostać nawet wózek dla 3 dzieci, wtedy mogłabyś też córeczkę wozić na dalsze spacery, ale te dla 3 to są chyba już tylko jedno za drugim
sama się zastanawiam,który wózek poręczniejszy, chyba będę zaczepiać panie na ulicach i sprawdzać jak się je prowadzi![]()