reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

To nie był zarzut, bron Boze:)
Ja na -10 z noworodkiem na spacer nie wyjdę,bo to wg mnie nie jest rozsądna temperatury dla takiego maluszka- oddychanie jest utrudnione, zimne powietrze nie zdąży się nagrzać przy wdechu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pewnie wyjdę:) tutaj mowia ze do -10 można wychodzić, podejrzewam ze bardziej na północ jeszccze więcej dopuszczają, moze nie z noworodkiem ale takim 2 miesiecznym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pewnie wyjdę:) tutaj mowia ze do -10 można wychodzić, podejrzewam ze bardziej na północ jeszccze więcej dopuszczają, moze nie z noworodkiem ale takim 2 miesiecznym.

Ja tez bym wyszła ale raczej nie będzie takiej szansy :) koniec lutego to pewnie temperatura 0 albo na plusie

Co kraj to obyczaj :) w Anglii np ja chodziłam w kurtce, bo było mi zimno a tamtejsze niemowlaki ubrane były w body z gołymi nóżkami, nawet skarpetek nie miały. Dużo zależy od klimatu i każda mama ubiera dziecko jak uważa. Ja sama osobiście na wyjście ze szpitala naszykowałam body z dł. rękawem, pajacyk, skarpetki i w razie mrozu mam jeszcze spodenki. Oczywiście czapeczka, kombinezon i na to ciepły kocyk, bo wydaje mi się, że bez spodenek byłoby mu zimno, bo sama zmarzluch jestem

Barnek noworodek a dwumiesięczniak to już zupełnie co innego. Z większym dzieckiem już bym wyszła. Ja rodzę małe dzieci bez tkanki tłuszczowej, szybko się wychładzają. Na szczęście końcówka lutego, to już powinno być trochę cieplej:) Oby do maja:D

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, na razie zostanę przy tym cieńszym kombinezonie i zestawie, o jakim pisałam. Oczywiście czapeczka też będzie :)

1485008350-aaaaaa.jpeg
no to finito. Trochę przegielam z tymi wzorami, teraz bym pewnie uszyła z białego tiulu i tylko falbanki marynistyczne. Ale już za późno, a baldachim i tak będzie na krótko

1485008350-aaaaaa.jpeg
no to finito. Trochę przegielam z tymi wzorami, teraz bym pewnie uszyła z białego tiulu i tylko falbanki marynistyczne. Ale już za późno, a baldachim i tak będzie na krótko

Ładnie wygląda ale rzeczywiście masz rację, że biały baldachim ładniejszy by był :)

reklama
Do góry