reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

49628e548f854df13362dd29caa759aa.jpg
Myslice ze nada się taka kurteczka na chrzciny? Nie chce kupować nic specjalnie na ta okazje tylko coś co mi się na dłużej przyda

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia.zosia dla mnie suuuper :) my mamy w sierpnii chrzciny wiesz szukam czegos letniego... pokazalam tesciwej ostatnio jeden zestaw szary to chyba sie nie spodobal bo mowi ze biale musi byc :) a ja ze dawno bialych sie nie nosi i bedzie mial szary zestaw albo wlasnie granatowy...

IMG_1662.JPG
Dokladnie !! A jeszcze u nas w wiekszosc to sa takie stroje do chrztu w sklepach wiec starsze pokolenie troche sie zdziwi ....

Załączniki

• IMG_1662.JPG
    IMG_1662.JPG
    327,7 KB · Wyświetleń: 471
To po lewej stronie jest straszne... Co to w ogóle jest jakaś poszwa na poduszkę? Kiedyś to wogóle się dzieci w betach takich białych z koronką chrzciło. Ja jestem raczej z tych praktycznych i nie uznaję rzeczy na raz. U nas pewnie będą body i jakaś sukienusia zresztą zobaczymy bo chrzciny w sierpniu

reklama
IMG_1666.jpg IMG_1665.jpg No dla mnie tez okropne !!! W ogole te typowe ubranka na chrzest mi sie nie podobaja... jakbym miala coreczke to zwykla biala sukieneczke bym zalozyla ale nie taka typiwa do chrztu a dla synka szukam jakis fajnych spodni, biala koszula i moze kamizelka albo szelki ... myslalam cos w tym stylu jak na zdjeciu ...tylko ciezko cos znalezc..

Załączniki

• IMG_1665.jpg
    IMG_1665.jpg
    105,1 KB · Wyświetleń: 184
  • IMG_1666.jpg
    IMG_1666.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 192
Do góry