reklama
so_happy
Fanka BB :)
moja szwagirka miała haucka , 3 kołówkę spacerówkę ale nie wiem który model, wiem, ze była z niego nie zadowolona,
ja jezdziałam mura 3 i 4, vibe oraz werve ( vibe 3 koła werwe 4 koła) nipperem, i wtych modelach wszystkie 3 kołowki wygrywają
ja jezdziałam mura 3 i 4, vibe oraz werve ( vibe 3 koła werwe 4 koła) nipperem, i wtych modelach wszystkie 3 kołowki wygrywają
Lilolo
A mój Ł tak się wkrecil w szukanie opinii o baby joggerze, że znalazł mi wózek tako i nie powiem namieszal mi w głowie :what:
Jutro będziemy w Toruniu to może gdzieś uda się go podejrzeć. Ech teraz to już mam totalny mętlik głowie
Jutro będziemy w Toruniu to może gdzieś uda się go podejrzeć. Ech teraz to już mam totalny mętlik głowie
Znalazłam kolejny wózek,który wpadł mi w oko BE COOL wózek BANDIT 2014 3w1 BARDZO LEKKI 8 kg ! (5503276378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , coś może słyszałyście o tym wózku bo w internecie to niewiele na jego temat piszą.
malinka89
Znalazłam kolejny wózek,który wpadł mi w oko BE COOL wózek BANDIT 2014 3w1 BARDZO LEKKI 8 kg ! (5503276378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , coś może słyszałyście o tym wózku bo w internecie to niewiele na jego temat piszą.
Rama wygląda super! Ale gondola ma według mnie koszmarny kształt :-(
reklama
Jak dla mnie spacerówka fajan,gondola taka kwadratowa,no ale każdy co innego lubi
Ja mam już Kur***cę z wózkiem sama nie wiem co chce,podobają mi się 3 wózki i nie wiem na co się zdecydować,od wczoraj na tapecie jest ten
Wózek BEBETTO SILVIA 2w1 szybka realizacja (4915128851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolor ten niebieski 144 ,mam czs do piątku,jade obejrzeć i zapłącić zaliczkę i będe miała z głowy
Podziel się: