reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

ewula 3 kołowki duzo lepiej się prowadzą od 4 kołówe w wiekszkości modeli wózków, nie wiem jakim jezdziłaś,
ja prównywałam kilka i 4 kołowki zdecydowanie przegrywają z 3,
Annie Tess promenade zajmie troszkę mniej miejsca od Donkeya

reklama
moja szwagirka miała haucka , 3 kołówkę spacerówkę ale nie wiem który model, wiem, ze była z niego nie zadowolona,
ja jezdziałam mura 3 i 4, vibe oraz werve ( vibe 3 koła werwe 4 koła) nipperem, i wtych modelach wszystkie 3 kołowki wygrywają

A mój Ł tak się wkrecil w szukanie opinii o baby joggerze, że znalazł mi wózek tako i nie powiem namieszal mi w głowie :confused::what:

Jutro będziemy w Toruniu to może gdzieś uda się go podejrzeć. Ech teraz to już mam totalny mętlik głowie :cool:

yustyna ja testowałam elea, gondola jest fajna, ale spacerówka taka sobie,
nie do koca wygodna dla dziecka, mura jest dużo fajniejsza, oczywiście to moje zdanie

reklama
Znalazłam kolejny wózek,który wpadł mi w oko BE COOL wózek BANDIT 2014 3w1 BARDZO LEKKI 8 kg ! (5503276378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , coś może słyszałyście o tym wózku bo w internecie to niewiele na jego temat piszą.

Jak dla mnie spacerówka fajan,gondola taka kwadratowa,no ale każdy co innego lubi :)

Ja mam już Kur***cę z wózkiem sama nie wiem co chce,podobają mi się 3 wózki i nie wiem na co się zdecydować,od wczoraj na tapecie jest ten

Wózek BEBETTO SILVIA 2w1 szybka realizacja (4915128851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolor ten niebieski 144 ,mam czs do piątku,jade obejrzeć i zapłącić zaliczkę i będe miała z głowy

Do góry