reklama
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Hej Witam
U nas wózek miał być ten
Zobacz załącznik 698867
Ale bedzie chyba ten expander mondo grey line
Zobacz załącznik 698868
Obydwa ładne Ela,ale expander bardziej wpad w moje gusta
szczesliwa.4
Ja mam wózek zamówiony. Oczywiście ten co L chciał. Poprostu już mi wszystko jedno. Eeech, następnym razem się nie dam.
Spójrz na to z drugiej strony, wózek zamówiony, masz już problem z głowy :-)
Ela Iguokundia
Xmamuska mmnie on tez sie bardziej podoba :-)
Powiem szczerze ze przekonało mnie to ze polskie wózki maja do wszystkie dodatki. Expander jest 3 w 1 z gadżetami. Za jakieś 1700 zł. Silver Cross tez jest super ale wszystko trzeba do niego osobno dokupować. Sama gandola i spacerówka to ponad 2500 zł. A gdzie jeszcze fotelik, torba, osłonka od deszczu itd.
Expander razem z przesyłka z Polski do Londynu mnie tyle nie wyniesie.
Powiem szczerze ze przekonało mnie to ze polskie wózki maja do wszystkie dodatki. Expander jest 3 w 1 z gadżetami. Za jakieś 1700 zł. Silver Cross tez jest super ale wszystko trzeba do niego osobno dokupować. Sama gandola i spacerówka to ponad 2500 zł. A gdzie jeszcze fotelik, torba, osłonka od deszczu itd.
Expander razem z przesyłka z Polski do Londynu mnie tyle nie wyniesie.
Aga, Szczesliwa no jestem o tyle spokojna że wózek jakikolwiek będę miała I już nawet nie muszę się nad tym zastanawiać. Kwestia raczej taka że nie wiem czy on taki wspaniały będzie na zime (ta gondola mogła by być bardziej osłonięta) no i ta kolorystyka... W sensie kolory ładne ale czy akurat ja takie chcę to nie wiem. No i wydaje mi się że one są fajne teraz w lato jak jest ciepło a w zimę to już takiego szału nie będzie. No i kolejna sprawa że taki wózek 2w1 to koszt ok. 2000zł więc skoro to nie małe pieniądze chciałabym być bardziej zadowolona... No i jeszcze nie wiem jak z adapterami do tego fotelika co już kupiliśmy. Jak nie będzie się dało założyć fotelika na stelaż to będę to mojemu L wypominać do końca życia. Poważnie
Zresztą same zobaczcie, będę miała dokładnie ten wózek:
http://www.babyland.pl/media/cache/product_fancybox/assets/photos/WT632-02.jpg
Ela mi też podoba się ten Expander, jeśli spełnia Wasze wymagania to ja bym brała.
Zresztą same zobaczcie, będę miała dokładnie ten wózek:
http://www.babyland.pl/media/cache/product_fancybox/assets/photos/WT632-02.jpg
Ela mi też podoba się ten Expander, jeśli spełnia Wasze wymagania to ja bym brała.
sysia87ami2011
Ja mialam brac expandera bo kumpela ma i chwali sobie ale wkoncu kupilismy inny uzywany a potem kupimy jakas fajna spacerowke wiosna
Colly ten wasz fajny fajnie wyglada
Colly ten wasz fajny fajnie wyglada
Malinka, budżetowa wersja? Hmmmm... Nie podoba mi się to.
My dziś jedziemy zamówić wózek, jestem pewna na 70% że dojdzie do wojny i ostatecznie nic nie zamówimy.
Czy u Was faceci też chcą wybierać wózek czy zostawiają to Wam? Bo coś czuję, że ten mój to już przegina.
U nas o wszystkich zakupach dla dzieci od początku decyduję ja. Zarówno wygląd pokoików, mebelki, wyprawki, wózki, foteliki no i wszystkie pierdółki Ja wybieram, kupuję, płacę. Z R konsultuję jak mam wątpliwości albo jak chcę żeby poczuł się doceniony
To mega komfort.
Fajny ten wóz, poważnie może się okazać super wyborem tylko dopytaj o te adaptery.
dzięki dziewczyny za te słowa pocieszenia
Buba no mi się marzy taka sytuacja jak u Ciebie. Tylko my mamy finanse wspólne czyli tak czy siak płacimy wspólnie więc chyba nigdy nie będzie to tak wyglądało jak bym chciała. Tzn. cieszę się, że się chłop angażuje ale żeby to było na zasadzie wspólnych decyzji a nie że "on już zdecydował".
Buba no mi się marzy taka sytuacja jak u Ciebie. Tylko my mamy finanse wspólne czyli tak czy siak płacimy wspólnie więc chyba nigdy nie będzie to tak wyglądało jak bym chciała. Tzn. cieszę się, że się chłop angażuje ale żeby to było na zasadzie wspólnych decyzji a nie że "on już zdecydował".
reklama
Lilolo
Colly,
Bardzo fajny ten wózek!! Spacerówka wygląda na genialną. Zreszta gondola te 6msc na pwno też posłuży odpowiednio
Ela,
Expander fajny, ale silver bardziej mi się podoba. Jednak rozumiem względy finansow
Ja dziś byłam oglądać baby joggera. Mialam nawet okazję go poprowadzić co prawda z jednym dzieckiem, ale i tak jestem pod wrażeniem zwinności i lekkości. Pani jedynie zbiła mnie z tropu i odradza weraję z pompowanymi kołami - ponoć znacznie częściej wracją na gwarancję
Dobrze, że do sierpnia jest jeszcze troszkę czasu
Bardzo fajny ten wózek!! Spacerówka wygląda na genialną. Zreszta gondola te 6msc na pwno też posłuży odpowiednio
Ela,
Expander fajny, ale silver bardziej mi się podoba. Jednak rozumiem względy finansow
Ja dziś byłam oglądać baby joggera. Mialam nawet okazję go poprowadzić co prawda z jednym dzieckiem, ale i tak jestem pod wrażeniem zwinności i lekkości. Pani jedynie zbiła mnie z tropu i odradza weraję z pompowanymi kołami - ponoć znacznie częściej wracją na gwarancję
Dobrze, że do sierpnia jest jeszcze troszkę czasu
Podziel się: