reklama
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Ela nie znam tych wózków ale chyba sa lekkie,
czytałas opinię o nich?
żółty jest super
Tak są lekkie i są dobre opinie na ich temat. Waga z gondolą to okolo 8 kg. Dobre na angielskie warunki i autobusy [emoji6]
kamila1982
Załączniki
kamila1982
Kamila śliczny, to jest ten 2 generacji, ale miałas bezowy oglądać chyba?
2 tyg wczesniej wystarczy odświeżyć
A jak zaczne rodzic 2 tyg przed terminem? Bezowy w koncu olalam bo troche kolor mi nie pasowal a i siedzenie do auta nie potrzebne.
Kamila, gratulacje witaj w świecie bugaboo
Ja nie lubię mieć dużych kół jako przednie, Tobie to nie przeszkadza? Odwróć sobie zobaczysz różnicę
To tylko testy byly i do zdjec. Pozniej bedzie w zaleznosci jak mi wygodniej Yey juz sie nie moge doczekac
Byliśmy wczoraj w dwóch sklepach oglądać wózki tak już na poważnie żeby zamówić no i sama nie wiem co o tym myśleć. Wybrałam sklepy gdzie mogłabym sobie dokładnie obejrzeć maxi cosi mura 4. no i ten mój się nie zgadza na ten wózek bo wg. niego rączka lata jakby miał się rozpaść. Wkurzyłam się i kazałam mu sprawdzić wszystkie wózki gdzie ta rączka jest sztywna no i w pierwszym sklepie jedyny co by spełniał jego kryteria ale niezbyt nam się podobał był jedo fyn. No i niezbyt zadowolna, z myślą że będę musiała wybrać ten wózek w możliwie najlepszym kolorze pojechałam do drugiego sklepu. Pojechaliśmy tam raczej z myślą o sprawdzeniu tego fyna czy taniej nie będzie bo ja już miałam dosyć szukania czegoś innego no i przypadkiem okazało się że są tam wózki Tako. Jeśli chodzi o Tako to kiedyś już sobie wybraliśmy ten wózek (w pierwszej ciąży którą poroniłam) ale z racji że nie znaleźliśmy sklepu w którym można by go obejrzeć to odpuściliśmy. Noo i spodobał nam się model extreme plus. Fajnie się prowadzi, jest duży, funkcjonalny no i ładny wybraliśmy model biało granatowy z czerownymi wstawkami. na żywo prezentuje się super, w internecie na zdjęciach nie zabardzo. Jeśli komuś to pomoże to powiem, że ja bym w ciemno nie zamawiała bo te wózki Tako różnią się nie tylko wyglądem, nie wszystkie tak fajnie się prowadziło. Różnie tam jest z tą ramą, różnie się składają. Różne mają też torby (zamykane lub nie) ale to chyba już sprawa mniejszej wagi. W każdym razie ja radzę najpierw przetestować w rzeczywistości bo można się zdziwić. W ogóle dużo wózków które wcześniej oglądałam w internecie i wydawały się fajne to jakoś w rzeczywistości inaczej się prezentowały.
Aaa no i podobno dużo firm ma przerwy wakacyjne w produkcji więc jak ktoś chce nowy wózek to lepiej z wyprzedzeniem wcześniej zamówić. Z tego co się zorientowałam to w sklepach stacjonarnych nie mają jakiś super wyposażonych magazynów. No i nie sugerowałabym się cenami bo tak napeawdę w obydwóch sklepach panie proponowały nam 10-15% rabatu a przy wózkach z wystawy to nawet 20% więc można dużo wynegocjować.
Aaa no i podobno dużo firm ma przerwy wakacyjne w produkcji więc jak ktoś chce nowy wózek to lepiej z wyprzedzeniem wcześniej zamówić. Z tego co się zorientowałam to w sklepach stacjonarnych nie mają jakiś super wyposażonych magazynów. No i nie sugerowałabym się cenami bo tak napeawdę w obydwóch sklepach panie proponowały nam 10-15% rabatu a przy wózkach z wystawy to nawet 20% więc można dużo wynegocjować.
szczesliwa.4
My wózek juz mamy, paczka doszła. Ja dopiero go zobaczę jak będę w Polsce. Ciesze się ze ten problem mam z głowy.
reklama
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434653555.408764.jpg22,3 KB · Wyświetleń: 68
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434653568.742706.jpg22,1 KB · Wyświetleń: 65
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434653856.766848.jpg18,2 KB · Wyświetleń: 65
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434653868.266692.jpg21,3 KB · Wyświetleń: 66
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434653877.540805.jpg9,6 KB · Wyświetleń: 64