mucha_nie_siada
Fanka BB :)
ja też, ale zgodzę się z Kangurką, że chwilę po porodzie na zakupy to nie bardzo. i to nawet nie koniecznie ze względu na dziecko ale na bolącą dupę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kangurka, generalnie się zgodzę, tylko te ciuszki do przodu na rok mnie trochę przeraziły. Dzieci rodzą się o różnej długości i potem też różnie rosną, a wypadałoby mieć ciuchy dopasowane do pory roku. A sugerowanie się oznaczeniami na metkach co do przedziału wiekowego bywa zgubne. i dużo zależy od marki/firmy.
A ja nie jestem typem mamy, która poświęca dziecku 100% swojego czasu, dla mnie to chora sytuacja. W końcu nie jestem tylko mamą, ale też kobietą i mam prawo mieć jakieś życie poza pieluchami, opieką nad maluszkiem itd...A zostawić dziecko z mężem lub babcią jest zupełnie normaalne..
ja też, ale zgodzę się z Kangurką, że chwilę po porodzie na zakupy to nie bardzo. i to nawet nie koniecznie ze względu na dziecko ale na bolącą dupę
Chyba na jakiś czas nie będe zaglądać na ten wątek...bo się przerażam, że nawet swojego typu wózka nie mam i jakoś chęci oglądania się za nim też nie mam, a Wy już tyle wiecie i w dodatku już kupujecie....u mnie nie miałby gdzie stać na razie więc myślę sobie, że mam jeszcze na to czas...podziwiam Was kobiety :-)