reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Dziewczyny z Krakowa, okolic, możecie polecić jakiś sklep z wózkami właśnie w Krakowie?
Czy zamawiałyście wózeczki przez Internet.

Ja raczej wolałabym taki ewentualny wózek wybróbować tzn sprawdzić czy lekko jeździ, jest skrętny.

Sosika to jest tako captiva mohican ! zestaw byl 3w1 , bez pasazera oczywiscie hehe , z parasolka, moskitiera, folia przeciwdeszczowa, ochraniacz na nozki do gondoli , spacerowki
jestesmy bardzo zadowoleni :-D pasażer również hehe:-D

Fajniutki podoba mi sie bardzo, wrzuciłam w google, cena tez nie taka straszna!

NIkos dobry sklep jest w czestochowie pierwszy usmiech Pierwszy Uśmiech - Artykuły dziecięce - Sklep Częstochowa - Wózki | Krzesełka | Leżaczki | Akcesoria, to w sumie nie daleko od krk, mysmy tam byli, bo ani w krakowie, ani w chrzanowie nie moglam na zaden porzadny sklep trafic. Ja tam mojego scoonera ogladalam, a maja bardzo duzy wybor x-landerow, navingtonow wlasnie, delti, i ogolnie tych wszystkich klamotow dla dzieci. Szymkowi tam kupowalismy fotelik, itd siostra się tam po łózeczko wybiera. Wózek jednak zdecydowanie lepiej obejrzec, ja pierwszy kupowalam w ciemno i to byl blad.

Nikos -ja akurat nie z Krakowa :tak:ale zawsze możesz obejżeć wózeczek w sklepie i może jakiś sobie upatrzysz i wtedy taki sam model zamówić na allegro -napewno wyjdzie Ci taniej.Ja własnie tak robię mąż oglądał interesujący nas wózeczek w sklepie ,pojeździł nim itp. i będziemy zamawiać go na allegro jest 100zł. tańszy ,przesyłka kurierska ,pościel do wózka ,folia ,parasolka -dodatkowo gratis.Koszt gratisów 120 zł.więc naprawde można trafić okazję.My ogólnie zaoszczędzamy 220zł.Gwarancja producenta na 2 lata.

Witam dziewczyny,
czy macie jakieś zdanie na temat wózka Coneco V4?
Mam zamiar go kupić, chciałam używany, ale różne egzemplarze się trafiają i chyba kupię nowy, oczywiście 3w1.

reklama
Do góry