reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Dziewczyny z Krakowa, okolic, możecie polecić jakiś sklep z wózkami właśnie w Krakowie?
Czy zamawiałyście wózeczki przez Internet.
Ja raczej wolałabym taki ewentualny wózek wybróbować tzn sprawdzić czy lekko jeździ, jest skrętny.
Ja raczej wolałabym taki ewentualny wózek wybróbować tzn sprawdzić czy lekko jeździ, jest skrętny.
Sosika to jest tako captiva mohican ! zestaw byl 3w1 , bez pasazera oczywiscie hehe , z parasolka, moskitiera, folia przeciwdeszczowa, ochraniacz na nozki do gondoli , spacerowki
jestesmy bardzo zadowoleni pasażer również hehe
Fajniutki podoba mi sie bardzo, wrzuciłam w google, cena tez nie taka straszna!
NIkos dobry sklep jest w czestochowie pierwszy usmiech Pierwszy Uśmiech - Artykuły dziecięce - Sklep Częstochowa - Wózki | Krzesełka | Leżaczki | Akcesoria, to w sumie nie daleko od krk, mysmy tam byli, bo ani w krakowie, ani w chrzanowie nie moglam na zaden porzadny sklep trafic. Ja tam mojego scoonera ogladalam, a maja bardzo duzy wybor x-landerow, navingtonow wlasnie, delti, i ogolnie tych wszystkich klamotow dla dzieci. Szymkowi tam kupowalismy fotelik, itd siostra się tam po łózeczko wybiera. Wózek jednak zdecydowanie lepiej obejrzec, ja pierwszy kupowalam w ciemno i to byl blad.
Dziewczyny z Krakowa, okolic, możecie polecić jakiś sklep z wózkami właśnie w Krakowie?
ja kupowałam na allegro
LANA
Fanka BB :)
Nikos -ja akurat nie z Krakowa ale zawsze możesz obejżeć wózeczek w sklepie i może jakiś sobie upatrzysz i wtedy taki sam model zamówić na allegro -napewno wyjdzie Ci taniej.Ja własnie tak robię mąż oglądał interesujący nas wózeczek w sklepie ,pojeździł nim itp. i będziemy zamawiać go na allegro jest 100zł. tańszy ,przesyłka kurierska ,pościel do wózka ,folia ,parasolka -dodatkowo gratis.Koszt gratisów 120 zł.więc naprawde można trafić okazję.My ogólnie zaoszczędzamy 220zł.Gwarancja producenta na 2 lata.
T
taycia
Gość
KUPILIŚMY WÓZEK!!!!!!!!!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA! I ma 4 lata gwarancji :-):-)
Oto on :
Out on the Town | Cabi 3 in 1 Combi Pushchair | Pushchairs | Cosatto
Oto on :
Out on the Town | Cabi 3 in 1 Combi Pushchair | Pushchairs | Cosatto
reklama
malamii06
Fanka BB :)
taycia, gratuluję zakupu!!! Temat z głowy Wózeczek wydaje się fajny a gwarancja?? Masakra!! 4 lata!!!! Super!
Podziel się: