Gabinia a Ty masz wózek Mutsy?
nie będę miała x-landera - niestety ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gabinia a Ty masz wózek Mutsy?
nie będę miała x-landera - niestety ;/
dokladnie ja tez mam pozadny dylemat podobaja mnie sie jeszcze kalsyczne woazki ale jest duzo minusow w nich a co najgorsze jest to ze jak juz mamy doswiadczenie to i ak bedzie nie latwo bo w sklepie zlapiesz wozek tylko za raczke troche ruszysz i to wszystko niestety nie ma mozliwosci sprawdzenia go i dlatego tez napewno wyjda wady tak jak z naszym pierwszym wyboremszuszu- to jest tak że za pierwszym razem kupujemy wózek i nie zwracamy uwagi na szcegóły tylko bierzemy to co nam się podoba tak było w moim przypadku, w momencie użytkowania wychodzą wtedy plusy i minusy i co faktycznie potrzebuję przy tym wózku i przy drugim wózku masz większą świadomość i wiesz czego chcesz i na czym ci zależy, w moim przypadku piorytetem było łatwe składanie wózka (często wyjezdzałam samochodem) duży kosz (zakupy, wyjscia, pikniki, zabawki) i łatwe prowadzenie dziecka a co najważniejsze w pierwszym wózku strasznie ciężko było nam wkładać dziecko i wyciągać ze spacerówki z powodu tej barierki zabezpieczającej dziecko przed wypadnieciem także przy drugim znalazłam tą opcję że ta barierka jest łatwo sie otwiera (dla rodzica łatwo)
także przy drugim masz bardziej sprecyzowane wymagania tylko trzeba odpowiednio trafić na wózek gdzie spełni większość naszych wymagań a wtedy wpełni zadowoleni użytkujemy wózek
assia gdzies czytalam ze z tego boldera niezbyt mamy zadowolone tez patzrylam za nim no a nie powiem ze faktycznie mamy ten sam gust bo mutsy jest pzrepiekny ta rama pojedyncza cudo ale gondolka tylko niestety spacerowka malutka a dla mnie wieeelkie ma znaczenie szeroka i komfortowa spacerowka wiem po pierwszej corci jak uwielbiala spac i na wszystkie strony a w tym pierwszym wozku taka spacerowke mialam i byla rewelacyjna dla niej a nie jak w niektorych dziecko nawet przekrecic sie nie moze sama lubie wygodnie spac :-)MłodaMama1987
widzę, że gustujesz w typach wózków takich jak ja
a oglądałaś może wózki IMPLAST Wózek 3w1 Bolder SD ecoline 3w1 IMPLAST, ja wlasnie sie zastanawiam nad takim, nad ABC Design i Mutsy