reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Vertigo mi sie podoba zdecydowanie pierwszy albo drugi z tych co wstawiła Teddy :)
Naszemu tacie tak samo ale powiedział że dla Natalki wziąłby pierwszy, ale on lubi córcię w różach wiec to dlatego. Jak jej kupuje ubranka to wybiera wszystkie możliwe odcienie różu ;D

reklama
dziekuje. wiesz, Misiu, ze mnie sie ten zolty tez widzi... tylko czy on nie za bardzo oczojebny? i malo 'dziewczynski' jest ;)

pojawila sie jeszcze koncepcja, ze taki:
ZLB4.jpg

co myslicie?

nie oczojebny cukiereczku, tylko sloneczny...

a do tych czerwonosci to mi jedynie ciemny stelarz pasuje... wiec jak juz, to opcja "czy ten"...
(ale to chyba "rain" jest)

qrcze ciężki wybór! Vertigo i tak masz dobrze, bo model wybrałaś już tylko kolorki Ci zostały :)

Mi też bardziej podoba się trzeci z pierwszego posta (czyli "czy ten" ;)) niż ten co ostatnio zamieściłaś.

A my Olim to chyba zostaniemy przy tym modelu, zero kosztów, 100% satysfakcji:

zakupy.gif

:laugh: :laugh: :laugh:

Vertigo pierwszy!!!!!!
ewntualnie ten z drugiego posta! moim zdaniem of kors ;)

Doxa, wszystko fajnie, ale czy dobrze się składa i do bagażnika wejdzie, co z przekładaną rączką, a podnóżek?? acha i z regulacją oparcia coś nie tak, ale opcja dla drugiego starszego dziecka mi się podoba, chyba żadny takiej nie ma ;D

Misiu, rain czy nie rain to jest wsio ryba - pytalam, sa dokladnie tak samo wyposazone. tez bez rain sa po prostu z tegorocznej kolekcji. i podoba mi sie w sumie tylko ten rozowiutki... tylko cholerka jasniutenki.... jednak tutaj warunki atmosferyczne inne niz we Wloszech... ::)

Vertigo, różowy!!! oryginalny kolor. Na stronie Calineczki jest w lutowych nowościach jeszcze błękitny, też mi się podoba.

malgosia_76 pisze:
Doxa, wszystko fajnie, ale czy dobrze się składa i do bagażnika wejdzie, co z przekładaną rączką, a podnóżek?? acha i z regulacją oparcia coś nie tak, ale opcja dla drugiego starszego dziecka mi się podoba, chyba żadny takiej nie ma ;D

Małgosiu - do Twojego samochodu pewnie wejdzie ;)

reklama
magdusiek pisze:
malgosia_76 pisze:

Małgosiu - do Twojego samochodu pewnie wejdzie ;)

hmmm, też przawda ;D ale to mój nie Doxy ;D
na zamianę się nie piszę ;D

Do góry