reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Aniu bardzo dziekuję i czekam na kolejną relację  :p
Ja właśnie też szukam parasolki - i szczerze powiem im dłużej szukam tym mniej zdecydowana jestem  ;D i mniej wiem  ;D
Dlatego wszelkie opinie są dla mnie bardzo cenne

reklama
ja chcialam powiedziec, ze myslalam, ze zwariuje jak pakowalam ostatnio samochod ze spacerowka Emmaljunga.......strasznie niepakowna ;)

Orzech pisze:
ja chcialam powiedziec, ze myslalam, ze zwariuje jak pakowalam ostatnio samochod ze spacerowka Emmaljunga.......strasznie niepakowna ;)

dokładnie i z tego powodu ja mam dwa wózki. Ulubiona emmaljungę na normalnie i mały drugi - pakowny ;)

Co prawda myślałam przez chwilę czy nie pisać tego w "zakupowym szaleństwie" - bo szarpneliśmy się rzeczywiście "szaleńczo"... ale tutaj bardziej pasuje- z okazji dnia dziecka Kama dostała nowe ferarii - quiny speedy ;D A że tatuś wybierał to jest czerwone..
Ja jestem baaardzo zadowolona i jak na te raptem 2 dni użytkowania nie znalazłam żadnej wady w tym wózku... a co będzie potem to zobaczymy ;) Na razie nie mogę się napatrzyć na moje dziecko w swoim nowym pojeździe. :) Nawet wczoraj Kama pół nocy w nim przespała nie jęknąszy nawet.

Zdjęcia będą - ale na razie nie mam jeszcze ani jednego ani wózka, ani Kamy w wózku. Jutro postaram się pstryknąć.

My kupiliśmy Niedawno wózek przewozowy Baby design (wcześniej ta firma nazywała się baby dream) model travel i na razie nie narzekam. oparcie rozkłada się całkiem na płasko, ma średni kosz ibudkę z kieszonką i odpinaną z tyłu do tego jest pokrowiec na nogi ocieplany i folia przeciwdeszczowa. Weronika dobrze w nim spała na spacerze. Jednak to nie to samo co spacerówka na dużych pompowanych kołach.

reklama
Do góry