reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
My zakupiliśmy ostatnio QUINNY MOOODD. Ogólnie zakochałam się w nim już jakiś czas temu ale cena mnie tak odrzucała, że w ogóle nie brałam go pod uwagę. Miesiąc temu byliśmy już zdecydowani na Coletto Florino ale wcześniej zapisałam się na grupe Quinny na fb i wyskakiwały mi różne ogłoszenia i w końcu mąż stwierdził , że tak mu się podoba, że chce go mieć. Tak więc zamiast kupić nowego coletto za 1700zł kupiliśmy używanego quinny za 2 tyś na gwarancji jeszcze :) Bardzo się cieszę z tego zakupu :) mam nadzieję, że sie sprawdzi

Kateflower ja ogolnie tez sie w Quinny zakochalam i bardzo dlugo myslalam ze tylko ten wozek zaden inny...ale niestety jest piekny ale juz nie tak praktyczny jakbym chciala...cienka strasznie budka itd... i wybor padl na Mutsy[emoji6]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ciekawa jestem, który z wózków nam sie sprawdzi po kilku miesiącach użytkowania. Prawie każda ma inny, wiec bedzie mozna porównać

Kateflower ja ogolnie tez sie w Quinny zakochalam i bardzo dlugo myslalam ze tylko ten wozek zaden inny...ale niestety jest piekny ale juz nie tak praktyczny jakbym chciala...cienka strasznie budka itd... i wybor padl na Mutsy[emoji6]

No właśnie też nas budka martwiła, bo w spacerówce jest dosyć cienki ten materiał ale w gondoli (mamy foldable) materiał jest na prawde solidny i gruby. To tak przeliczylismy, że w zasadzie skoro poród w styczniu to ciepła gondola, później na wiosnę-lato akurat spacerówka z cieńszym materiałem nie będzie zła :) o przyszłej zimie jeszcze nie myślę aczkolwiek z doswiadczenia po pierwszym dziecku zakladam, że będę juz zmieniała na spacerówkę najlżejszą możliwą a quinny sie sprzeda dalej :)

A Mutsy też bardzo chciałam ale mąż jakoś od razu odrzucił. Podejrzewam, że dla niego liczyło się to czy wózek się wyróżnia wyglądem - tak jak samochód :D I tak już porównywał kolor stelaża do koloru felg (jak czarny stelaz? absolutnie! wyobrazasz sobie moj samochód z czarymi felgami?!) :D
ahh Ci faceci ;)

reklama
Kateflower no ja mam stelaz grafitowy;)
No ale racja;) ja dlugo myslalam co zrobic bo jednak pieknie ten wozek sie prezentuje[emoji4]

Do góry