reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

MiMeMi dzięki wielki za rady, wlasnie nie wiem do jakiego sklepu sie wybrać.. Zastanawiałam sie nad askot ale wlasnie tez o 3kiwi zapomniałam, a przejeżdzam obok codziennie[emoji5]

Julia, moja koleżanka ma quinny i jest bardzo zadowolona. Wózek wyglada fajnie, ale ja nie jestem przekonana do 3 kół.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mood ma krotkie siedzisko po dupka dziecka. Puki dziecko jest malutkie to spoko ale potem moz ebyc niewygodne... no i gondolka jest waska i krotka. Starczy max na 4 miesiace. Jestem na bierzaco bo wczoraj obczajalam. Joolz jest super. Nie wylapalam zadnych wad. Jest leciutki i gondolka i spacerowka sa super [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie zastanawiam na xlander ale nie widziałam ich na żywo wlasnie. Dzis zaszłam pierwszy raz do sklepu gdzie były wózki i widziałam kilka. Widziałam mutsy na żywo i troche taki mało stabilny mi sie wydał. Ale mi i mojemu ukochanemu spodobał sie Cybex priam. Super sie prowadzi do tego fajna duża gondolka i ogólnie zgrabny ale stabilny. Tylko cena zabójcza. Macie jakieś doswisdczenie z tymi wózkami ,

Ja tez sie zastanawiam na xlander ale nie widziałam ich na żywo wlasnie. Dzis zaszłam pierwszy raz do sklepu gdzie były wózki i widziałam kilka. Widziałam mutsy na żywo i troche taki mało stabilny mi sie wydał. Ale mi i mojemu ukochanemu spodobał sie Cybex priam. Super sie prowadzi do tego fajna duża gondolka i ogólnie zgrabny ale stabilny. Tylko cena zabójcza. Macie jakieś doswisdczenie z tymi wózkami ,

ładny ten Cybex, a tą barierkę nad gondolką można odpiąć? cena rzeczywiście wysoka

@MartynaM a może pomyśl o dostawce do wózka. Bo nie wiadomo ile Twój synek będzie chciał jeździć w wózku. Np mój odkąd skończył półtorej roku to nie chce za bardzo siedzieć w spacerówce już.

reklama
Martyna no właśnie ten temat spędza mi sen z powiek :p nie chcę kupować kolejnego wózka, ale nie wiem czy dam radę bez niego. Do dyspozycji mam gondolę, parasolkę, nosidło, chustę i 2-osobową przyczepkę, która jest jednocześnie wózkiem terenowym, ale nie będzie wygodna dla noworodka. Postanowiłam poczekać do porodu. Może się okaże, że wózek nie będzie potrzebny, może wystarczy kupić dostawkę. Bugaboo ma super dostawki ale nie są kompatybilne z innymi wózkami :/

Do góry