reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

wyjatkowe te wzorki! chyba juz mi go podpowiadalas jak pisalas mi o slacerowkach? gdzies go widzialam w kazdym razie i od razu wpadl mi w oko! ubolewam ze tak malo wzorkow jest na wozkach. wiekszosc ma kolor czarny plus elementy w drugim kolorze a wzorki sa zadkie i jak juz to niezbyt na czasie. ja kombinuje z dodatkami poki co (spiworek, rekawiczki do wozka, torba) - obszywam wszystko swoim materialem a jak skoncze kombinowac to zrobie forki i ocenicie.

bonusowa a tak z ciekawosci jaka jest dobra rozsadna za taki uzywany wozek?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nieeeee to akurat wielofunkcyjny czyli ciężki kombajn [emoji6] a my wtedy o lekkich spacerówkach rozmawiałyśmy. Ja tez lubię jak coś się dzieje. Mój quinny zapp xtra jest z edycji limitowanej i juz się go nie kupi [emoji6] o taki mam

kenson.png

Co do ceny... to zależy [emoji6] po 1 jaka jest cena nowego, po 2 w jakim jest stanie. Ja dla młodszej miałam Quinny Moodd kolor black irony (czarny na białym stelażu ) 2w1 + śpiwór do spacerówki + parasolka. Zapłaciłam 3200zł - sprzedałam po 7 m-cach za 2500zł. Był w stanie idealnym. A niejedna osoba kupi nowy wózek innej firmy za cenę takiego używanego i tez będzie zadowolona.
Ten Tako nowy to koszt 2500zł przez neta. Ja dałam 1600zł. Szału nie ma bo planowałam nie przekroczyć 1000zł ALE jednak bardzo ciągnie mnie do rzeczy designerskich (no niestety gadżeciara ze mnie [emoji12]) I tym samym wygrał ze zwykłą wersją tego wózka (np szarym czy beżowym) w cenie około 700-800zł. Widziałam tez na olx zajebisty Tako Junama po 1 dziecku w super stanie - biały w jakieś tam wzorki a tapicerka miętowa z eko skóry za 1100zł. No piękny po prostu ale jak to mój niemąż stwierdził - bardziej dla dziewczynki [emoji6]

Załączniki

• kenson.png
    kenson.png
    72,5 KB · Wyświetleń: 1 582
reklama
Nieeeee to akurat wielofunkcyjny czyli ciężki kombajn [emoji6] a my wtedy o lekkich spacerówkach rozmawiałyśmy. Ja tez lubię jak coś się dzieje. Mój quinny zapp xtra jest z edycji limitowanej i juz się go nie kupi [emoji6] o taki mam

Zobacz załącznik 776431

Co do ceny... to zależy [emoji6] po 1 jaka jest cena nowego, po 2 w jakim jest stanie. Ja dla młodszej miałam Quinny Moodd kolor black irony (czarny na białym stelażu ) 2w1 + śpiwór do spacerówki + parasolka. Zapłaciłam 3200zł - sprzedałam po 7 m-cach za 2500zł. Był w stanie idealnym. A niejedna osoba kupi nowy wózek innej firmy za cenę takiego używanego i tez będzie zadowolona.
Ten Tako nowy to koszt 2500zł przez neta. Ja dałam 1600zł. Szału nie ma bo planowałam nie przekroczyć 1000zł ALE jednak bardzo ciągnie mnie do rzeczy designerskich (no niestety gadżeciara ze mnie [emoji12]) I tym samym wygrał ze zwykłą wersją tego wózka (np szarym czy beżowym) w cenie około 700-800zł. Widziałam tez na olx zajebisty Tako Junama po 1 dziecku w super stanie - biały w jakieś tam wzorki a tapicerka miętowa z eko skóry za 1100zł. No piękny po prostu ale jak to mój niemąż stwierdził - bardziej dla dziewczynki [emoji6]

ja sie czailam na samym poczatku ciazy na tako junama, ale jakos adamex wygral, obym tego wyboru nie zalowala :D

Zobacz załącznik 776431

hynmm to moze sama jakos wygooglowalam ten moonlight we wzorki?
quinny masz super. widzialam identyczny u znajomej... to ewentualnie mam od kogo odkupic ale kurcze nie daje wiary tym malym kolkom! dokad u mnie na wsi nie zrobia remontu chodnika (a jest w planie!) to na male koloka nie pojde.

Ja na poczatku bylam mega napalona na Quinny moodd czerwono czarny (kolekcja 2016) ale poczytalam opinie i jednak zniechecilo mnie kilka rzeczy takich jak 3 kola (boje sie ich na zime) mala budka ktora nie bardzo chroni ani przed wiatrem ani przed sloncem... i tym sposobem padl u nas wybor na Mutsy Igo :) mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni :)
Igo_2w1_fog.jpg

Załączniki

• Igo_2w1_fog.jpg
    Igo_2w1_fog.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 2 091
Ja na poczatku bylam mega napalona na Quinny moodd czerwono czarny (kolekcja 2016) ale poczytalam opinie i jednak zniechecilo mnie kilka rzeczy takich jak 3 kola (boje sie ich na zime) mala budka ktora nie bardzo chroni ani przed wiatrem ani przed sloncem... i tym sposobem padl u nas wybor na Mutsy Igo :) mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni :)
Zobacz załącznik 776697
fajny, kolezanka ma i gondolke chwalila, ale na spacerowke narzeka i szuka innej, mowila, ze ciezko podbija na krawezniki jak juz dziecko jest wieksze, no ale to jej zdanie, ja go nie prowadzilam, wiec nie wiem

Zobacz załącznik 776697
To byl i mój faworyt, ale też zasugerowałam się opiniami o kiepskiej amortyzacji i padło na cos innego, ale jest piękny <3

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Zobacz załącznik 776697
ja dostalam od kolezanki mutsy 2w1 z adapterami do fotelika i fotelikiem maxi cosi (czyli 3w1) tylko mam starszy model 4rider. ona wychwala pod niebiosa. z wozkiem pewnie jak z mezem... na pierwszy wozek sie nadaje a potem sie najwyzej zmieni:))) sorry glupawka:)

reklama
Do góry