Nieeeee to akurat wielofunkcyjny czyli ciężki kombajn [emoji6] a my wtedy o lekkich spacerówkach rozmawiałyśmy. Ja tez lubię jak coś się dzieje. Mój quinny zapp xtra jest z edycji limitowanej i juz się go nie kupi [emoji6] o taki mamwyjatkowe te wzorki! chyba juz mi go podpowiadalas jak pisalas mi o slacerowkach? gdzies go widzialam w kazdym razie i od razu wpadl mi w oko! ubolewam ze tak malo wzorkow jest na wozkach. wiekszosc ma kolor czarny plus elementy w drugim kolorze a wzorki sa zadkie i jak juz to niezbyt na czasie. ja kombinuje z dodatkami poki co (spiworek, rekawiczki do wozka, torba) - obszywam wszystko swoim materialem a jak skoncze kombinowac to zrobie forki i ocenicie.
bonusowa a tak z ciekawosci jaka jest dobra rozsadna za taki uzywany wozek?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Co do ceny... to zależy [emoji6] po 1 jaka jest cena nowego, po 2 w jakim jest stanie. Ja dla młodszej miałam Quinny Moodd kolor black irony (czarny na białym stelażu ) 2w1 + śpiwór do spacerówki + parasolka. Zapłaciłam 3200zł - sprzedałam po 7 m-cach za 2500zł. Był w stanie idealnym. A niejedna osoba kupi nowy wózek innej firmy za cenę takiego używanego i tez będzie zadowolona.
Ten Tako nowy to koszt 2500zł przez neta. Ja dałam 1600zł. Szału nie ma bo planowałam nie przekroczyć 1000zł ALE jednak bardzo ciągnie mnie do rzeczy designerskich (no niestety gadżeciara ze mnie [emoji12]) I tym samym wygrał ze zwykłą wersją tego wózka (np szarym czy beżowym) w cenie około 700-800zł. Widziałam tez na olx zajebisty Tako Junama po 1 dziecku w super stanie - biały w jakieś tam wzorki a tapicerka miętowa z eko skóry za 1100zł. No piękny po prostu ale jak to mój niemąż stwierdził - bardziej dla dziewczynki [emoji6]