daj znac jak sie sprawdza, bo duzo ich jezdzi jednakWyjdzie w praniu jak to sie mowi jak cos sprzedam i kupimy inna
reklama
Olgi89
Fanka BB :)
Jasne! Dam znac u mnie jest ich malo tutaj rzadza bugaboo wozkidaj znac jak sie sprawdza, bo duzo ich jezdzi jednak
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
bugaboo moje dawne marzenie, ale przez cene nawet uzywka odpada, ja wybralam adamex barletta, czeka nas nas w sklepie na odbior na koniec pazdziernika bedziemy odbierac, czekamy az dojedzie fotelik cybexJasne! Dam znac u mnie jest ich malo tutaj rzadza bugaboo wozki
Olgi89
My mielismy brac bugaboo , maz zakochany zreszta ja tez [emoji7] ale tak jak piszesz , cena wręcz zabija.. mnie juz i tak doluje cena Mutsy , ale dziadki dokladaja to mozemy sobie pozwolic... co do wozka adamex - na poczatku bardzo chcialam kubelkowa gondole ale kogo bym nie zypatala to wlasnie taki wozek kupuje[emoji14]to jeden minus a drugi to spacerowka srednio mi sie podoba.. jakas taka wielka mi sie wydaje i ta buda taka masywna, za masywna hihibugaboo moje dawne marzenie, ale przez cene nawet uzywka odpada, ja wybralam adamex barletta, czeka nas nas w sklepie na odbior na koniec pazdziernika bedziemy odbierac, czekamy az dojedzie fotelik cybex
spacerowka jest masywna, ale mi o taka chodzilo, budke mozna naciagnac do dolu i fajnie chroni dziecko przed deszczem czy wiatrem lub sloncemMy mielismy brac bugaboo , maz zakochany zreszta ja tez [emoji7] ale tak jak piszesz , cena wręcz zabija.. mnie juz i tak doluje cena Mutsy , ale dziadki dokladaja to mozemy sobie pozwolic... co do wozka adamex - na poczatku bardzo chcialam kubelkowa gondole ale kogo bym nie zypatala to wlasnie taki wozek kupuje[emoji14]to jeden minus a drugi to spacerowka srednio mi sie podoba.. jakas taka wielka mi sie wydaje i ta buda taka masywna, za masywna hihi
Olgi89
Tez zwracałam na to uwage zeby jednak buda byla duza i lozna bylo ja naciagnac, w mutsy taka tez jest ale jednak nie ma tyle tego materialu co w kubelkowych wozkach no ale.. dla każdego co innegospacerowka jest masywna, ale mi o taka chodzilo, budke mozna naciagnac do dolu i fajnie chroni dziecko przed deszczem czy wiatrem lub sloncem
ja sie strasznie czailam na spacerowke quinny mood, ale dziecko w spiworku wyglada w niej jak zduszone i mala ta buda, on to sie na lato bardzie nadajeTez zwracałam na to uwage zeby jednak buda byla duza i lozna bylo ja naciagnac, w mutsy taka tez jest ale jednak nie ma tyle tego materialu co w kubelkowych wozkach no ale.. dla każdego co innego
Olgi89
No ja ogolnie na ten wózek piekne sa ale wlasnie Budka masakra.. do niej potrzebna jest jeszcze parasolka bo nawet w lato nie osloni przed sloncemja sie strasznie czailam na spacerowke quinny mood, ale dziecko w spiworku wyglada w niej jak zduszone i mala ta buda, on to sie na lato bardzie nadaje
reklama
Podziel się: