reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
bugaboo moje dawne marzenie, ale przez cene nawet uzywka odpada, ja wybralam adamex barletta, czeka nas nas w sklepie na odbior :) na koniec pazdziernika bedziemy odbierac, czekamy az dojedzie fotelik cybex
My mielismy brac bugaboo , maz zakochany zreszta ja tez [emoji7] ale tak jak piszesz , cena wręcz zabija.. mnie juz i tak doluje cena Mutsy , ale dziadki dokladaja to mozemy sobie pozwolic... ;) co do wozka adamex - na poczatku bardzo chcialam kubelkowa gondole ale kogo bym nie zypatala to wlasnie taki wozek kupuje[emoji14]to jeden minus a drugi to spacerowka srednio mi sie podoba.. jakas taka wielka mi sie wydaje i ta buda taka masywna, za masywna ;) hihi

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

My mielismy brac bugaboo , maz zakochany zreszta ja tez [emoji7] ale tak jak piszesz , cena wręcz zabija.. mnie juz i tak doluje cena Mutsy , ale dziadki dokladaja to mozemy sobie pozwolic... ;) co do wozka adamex - na poczatku bardzo chcialam kubelkowa gondole ale kogo bym nie zypatala to wlasnie taki wozek kupuje[emoji14]to jeden minus a drugi to spacerowka srednio mi sie podoba.. jakas taka wielka mi sie wydaje i ta buda taka masywna, za masywna ;) hihi

spacerowka jest masywna, ale mi o taka chodzilo, budke mozna naciagnac do dolu i fajnie chroni dziecko przed deszczem czy wiatrem lub sloncem

spacerowka jest masywna, ale mi o taka chodzilo, budke mozna naciagnac do dolu i fajnie chroni dziecko przed deszczem czy wiatrem lub sloncem
Tez zwracałam na to uwage zeby jednak buda byla duza i lozna bylo ja naciagnac, w mutsy taka tez jest ale jednak nie ma tyle tego materialu co w kubelkowych wozkach ;) no ale.. dla każdego co innego :)

Tez zwracałam na to uwage zeby jednak buda byla duza i lozna bylo ja naciagnac, w mutsy taka tez jest ale jednak nie ma tyle tego materialu co w kubelkowych wozkach ;) no ale.. dla każdego co innego :)

ja sie strasznie czailam na spacerowke quinny mood, ale dziecko w spiworku wyglada w niej jak zduszone i mala ta buda, on to sie na lato bardzie nadaje :)

ja sie strasznie czailam na spacerowke quinny mood, ale dziecko w spiworku wyglada w niej jak zduszone i mala ta buda, on to sie na lato bardzie nadaje :)
No ja ogolnie na ten wózek :) piekne sa ale wlasnie Budka masakra.. do niej potrzebna jest jeszcze parasolka bo nawet w lato nie osloni przed sloncem

No to wozek juz w domku :D

Załączniki

• 20161014-142315.jpg
    20161014-142315.jpg
    247,2 KB · Wyświetleń: 152
  • 20161014-142346.jpg
    20161014-142346.jpg
    219,1 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Do góry