reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Dzisiaj byłam oglądać wózki z mężem i bardzo nam się spodobał ABC design salsa 4 bardzo zwrotny i przede wszystkim lekki, trochę drogi bo 2500 zł za 2w1. Ktoś ma ten wózek albo wie coś więcej na jego temat?
Jeśli to ten: Link do: Uniwersalny wózek ABC Design Salsa 4 Style 2016 (spacerówka+ gondola) KURIER GRATIS [id22562] - 2199 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep to tu jest trochę tańszy
O dokładnie ten ;-) dzięki :-)
ej jaki sliczny!!! to tako omega tak?Taki kupiła dziś [emoji16] używka po 1 dziecięciu, przyjedzie nie wcześniej jak w przyszłym tygodniu. Jaram się [emoji7]
Zobacz załącznik 776301
Zobacz załącznik 776302
majka23x
Fanka BB :)
reklama
wyjatkowe te wzorki! chyba juz mi go podpowiadalas jak pisalas mi o slacerowkach? gdzies go widzialam w kazdym razie i od razu wpadl mi w oko! ubolewam ze tak malo wzorkow jest na wozkach. wiekszosc ma kolor czarny plus elementy w drugim kolorze a wzorki sa zadkie i jak juz to niezbyt na czasie. ja kombinuje z dodatkami poki co (spiworek, rekawiczki do wozka, torba) - obszywam wszystko swoim materialem a jak skoncze kombinowac to zrobie forki i ocenicie.
bonusowa a tak z ciekawosci jaka jest dobra rozsadna za taki uzywany wozek?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Podziel się: