reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Dzisiaj byłam oglądać wózki z mężem i bardzo nam się spodobał ABC design salsa 4 bardzo zwrotny i przede wszystkim lekki, trochę drogi bo 2500 zł za 2w1. Ktoś ma ten wózek albo wie coś więcej na jego temat?

reklama
Dzisiaj byłam oglądać wózki z mężem i bardzo nam się spodobał ABC design salsa 4 bardzo zwrotny i przede wszystkim lekki, trochę drogi bo 2500 zł za 2w1. Ktoś ma ten wózek albo wie coś więcej na jego temat?

Jeśli to ten: Link do: Uniwersalny wózek ABC Design Salsa 4 Style 2016 (spacerówka+ gondola) KURIER GRATIS [id22562] - 2199 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep to tu jest trochę tańszy :)

Screenshot_2016-09-27-21-50-34-1.png

A oto wozidlo Helenki!

Załączniki

• Screenshot_2016-09-27-21-50-34-1.png
    Screenshot_2016-09-27-21-50-34-1.png
    147,3 KB · Wyświetleń: 4 267
reklama
[emoji16] tako moonlight hydrografika - wersja limitowana. W amerykańskie blachy - a jakże! Dla chłopca przecież [emoji6]

wyjatkowe te wzorki! chyba juz mi go podpowiadalas jak pisalas mi o slacerowkach? gdzies go widzialam w kazdym razie i od razu wpadl mi w oko! ubolewam ze tak malo wzorkow jest na wozkach. wiekszosc ma kolor czarny plus elementy w drugim kolorze a wzorki sa zadkie i jak juz to niezbyt na czasie. ja kombinuje z dodatkami poki co (spiworek, rekawiczki do wozka, torba) - obszywam wszystko swoim materialem a jak skoncze kombinowac to zrobie forki i ocenicie.

bonusowa a tak z ciekawosci jaka jest dobra rozsadna za taki uzywany wozek?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry