reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Apropo oslonek tu na zdj jest założona na spacerówke plus buda naciąga się jeszcze dalej, tak że generalnie nie ma przeswitu. Dziecku napewno nie jest zimno.
1471460211886.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471460211886.jpg
    1471460211886.jpg
    116,7 KB · Wyświetleń: 366
reklama
Emaljunga to wózek chyba nie zdarcia- kumpela ma od 7 lat i 7 dzieci już w niej jeździło :) nie wiem czy miała jakiś specjalny model ale jeździła z nim na rolkach, biegała i chodziła po górach. Niestety cena obecnie dość wysoka.

hej mamusie napiszcie cos o torbach do wozka. ja sie ostatanio zapatrzylam na Link do: torele torba.do wozka - Szukaj w Google ale cena powala:( jak bylam na urlopie to przylukalam dziewczyne z wozkiem i torba torero i bardzo mi sie spodobala ta torba i do mojego czarnego wozka by pasowala Link do: TUTEK 2016 wózek np biały TORERO 3w1 XXL+GRATISY i pewnie cena jakas normalna by byla ale nie moglam znalesc jej do kupienia osobno bez wozka:(((
Emaljunga to wózek chyba nie zdarcia- kumpela ma od 7 lat i 7 dzieci już w niej jeździło :) nie wiem czy miała jakiś specjalny model ale jeździła z nim na rolkach, biegała i chodziła po górach. Niestety cena obecnie dość wysoka.
potwierdzam. moja przyjaciolka ma. dwoch synow juz wychustala w niej ale jakos mi nie zaproponowala?:(((
drogie to zawsze bylo jak diabli.
uzywana mozna smialo kupowac chociaz wiadomo lepiej z pewnego zrodla od znajomych zeby bylo wiadomo po ilu dzieciach i w jakim stanie.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Nie mialas spodu regulowanego w gondolce?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, a podkładanie klinów pod plecki niewiele dawało - plus nadal czas potrzebny na dostanie się do duszącego dziecka sprawiał, że serce mi stawało. Wierzcie mi - nie było moim marzeniem wsadzać 8tyg maluszka do spacerówki - testowałam różne opcje ale ta była najlepsza.

Nie, a podkładanie klinów pod plecki niewiele dawało - plus nadal czas potrzebny na dostanie się do duszącego dziecka sprawiał, że serce mi stawało. Wierzcie mi - nie było moim marzeniem wsadzać 8tyg maluszka do spacerówki - testowałam różne opcje ale ta była najlepsza.

Też miałam problemy z chlustaniem To była masakra Może dlatego córka nie chciała w wózku jeździć kto wie Kliny nic nie dawały ani zageszczacze mleka wszystko było oplute podłoga meble pościele Jak się potem okazało miała skaze białkowa Ale wyszło to dopiero w 3mc

o widze fajna zabudowana ta spacerowka, bedziemy razem barlettami jezdzic :)
Ja już mam troszkę wyhustana, ale właśnie we wrześniu dogadalam się z serwisem i mi wymienia wszystkie amortyzatory w ramach gwarancji i dla małego będzie jak Nowy:) bo ja uzyskuje go już prawie 14mcy. Przeżył góry, 2x morze, jeziora i hustania o zgrozo! Teściowej!!!

Ja już mam troszkę wyhustana, ale właśnie we wrześniu dogadalam się z serwisem i mi wymienia wszystkie amortyzatory w ramach gwarancji i dla małego będzie jak Nowy:) bo ja uzyskuje go już prawie 14mcy. Przeżył góry, 2x morze, jeziora i hustania o zgrozo! Teściowej!!!

a mozna nim hustac? ma dobre amortyzatory?

reklama
Do góry