reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Baska fakt, że długi ten pokój. U nas pokój dziecinny jest w prostokącie (3,5 X 5,5) i jakoś ciasno też się wydaje ale to pewnie przez te ciągle porozrzucane zabawki :)

reklama
Racja Baska każdy chwali to co ma,a na inny powie że gorszy.Ja jeszcze niemam,o tym wózku słyszałam w tvn style.Podobac mi się podoba twój wózek.
My mamy pokuj 2,5x4m i tak wymyślam od jakiegoś czasu gdzie najlepiej postawic łóżeczko.Problemu by nie było gdybym nie miała przy nim szuflady.Niestety z podobu małago metrażu szuflada
potrzebna.

Royanno
mnie to nawet zostały z poprzendiego porodu a byłam prawie 6 dni.Po cięciu nic mi nie założyli,zreszta nie myslałam o tym i dopiero od poniedziałku do piąteku zeszło mi dokładnie 5 sztuk ;)

helunia - już sprzedajesz wózek i fotelik przecież masz male dziecko chyba ze masz na oku co innego???

A ja doszlam z mama do wniosku,ze nie bede odpakowywac materacyka z folii,bo przynajmniej bede miala juz folie antysiusiowa. :D A tak to musialabym kombinowac albo kupowac jakies podklady,a w sumie po co jak on juz sam w sobie jest owiniety we folie. ;)

agutkaZG pisze:
A ja doszlam z mama do wniosku,ze nie bede odpakowywac materacyka z folii,bo przynajmniej bede miala juz folie antysiusiowa. :D A tak to musialabym kombinowac albo kupowac jakies podklady,a w sumie po co jak on juz sam w sobie jest owiniety we folie. ;)

Agutka radzę jednak odpakować materacyk z folii. Te folie opakowujące są robione z materiałów niezbyt bezpiecznych dla niemowląt. Ceratka na materacyk kosztuje kilka złotych a ma wszystkie atesty bezpieczeństwa.

Jeju,jak ja nie lubie takich porad,ze cos jest nie tak... ::) Tyle osob u mnie w rodzinie tak robilo i wszystko jest ok,wiec nie wiem czemu z moja Dzidzia ma byc inaczej... Takie bzdury teraz ludziom nieraz wciskaja,ze szok... Poza tym na materacu i tak jest jeszcze przescieradlo,wiec zadnym sposobem dziecko nie ma do folii dostepu.

agutkaZG pisze:
Jeju,jak ja nie lubie takich porad,ze cos jest nie tak... ::) .

ja tylko wyraziłam opinię, że folie te nie są bezpieczne i radę, żeby odpakować materacyk z folii. nie rozumiem tego "ataku". zrobisz co zechcesz, to Twoje dziecko.

reklama
Agutko nie pyskuj !!!!! :laugh: :D ;)

Baśka pokoik super a czy mi się wydaje czy macie dla maleństwa mebelki z firmy VOX ?? ;)
Wózek prezentuje się fajnie, pamiętam jak mi o nim pisałaś. Co do przewracania się tych wózków o czym pisała Mija to ja wypróbowałam ten trik w sklepie ale z wózkiem Volant 3 ;D i mogę powiedzieć że jest stabliny ;)

Dziewczyny wogóle fajnie, że macie już wózeczki. Ja też bym już chciała, ale jeszcze nie mam tyle kasy :p
Pochwaliłabym się mebelkami dla dzidzi, ale nie mam jeszcze ustawionego łózeczka a ono dodatkowo da swój efekt ;) więc ja się pochwalę swoimi nabytkami za jakiś czas ;)

Helunia mnie też dziwi że chcesz już sprzedać wózek?? ::) ::) jakiś konkretny powód (jeśli można zapytać)?

Do góry