reklama
Edi oglądałyśmy ten sam program , ja też miałam zamiar kupić ten na paskach, ale..........oglądnęliśmy go z mężem przy okazji ostatnich zakupów i oboje stwierdziliśmy, że niestety za bardzo buja się na boki, na tyle "za bardzo", że obawiam się iż dzieciątko mogłoby po prostu z niego wypaść jak się wychyli a będzie już siedzące. Chociaż do usypiania na pewno świetny, tylko że to nie jest główna funkcja wózka, na pewno też lepiej amortyzuje wszelkie nierówności podłoża. Nie wiem jeszcze jaki kupimy, bo planujemy ten zakup dopiero we wrześniu. ;D
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Royanna,ja mam standardowe lozeczko 120x60,a przewijak jest z lozeczka 140x70 i wczoraj patrzylam,czy pasuje. Nie wiem,jak Twoj,ale moj ma takie jakby dluzsze wyzlobienie w deseczce,wiec mozna go przesunac i lezy jak ulal.
Ja czekam,az moj brat wyniesie z mojego obecnego,a swojego dawnego,pokoju,dwa ogromne akwaria i wtedy ja tez bede mogla przyniesc i skrecic swoje sliczniusie zolciutkie - recznie przeze mnie malowane lozeczko. Musze do niego tylko dokupic takie cos ladne ozdobne,ale o tym narazie ciiichooo sza!
Ja czekam,az moj brat wyniesie z mojego obecnego,a swojego dawnego,pokoju,dwa ogromne akwaria i wtedy ja tez bede mogla przyniesc i skrecic swoje sliczniusie zolciutkie - recznie przeze mnie malowane lozeczko. Musze do niego tylko dokupic takie cos ladne ozdobne,ale o tym narazie ciiichooo sza!
R
rouż
Gość
AgutkaZG, nasz przewijak tez jest na lozeczko o szerokosci 40cm. Nie ma wyzlobienia, tylo nozki, ktore maja za zadanie utrzymac przewijak aby sie nie przesuwal. Wiem, ze lepiej miec wiekszy przewijak na mniejsze lozeczko niz na odwrot, tylko martwie sie, czy nie bedzie sie przesuwal. Ale jedne nozki na pewno beda go trzymaly. Ale nareszcie dzisiaj zaspokoje moja ciekawosc!!! ;D
Mija79, z tego co czytalam, to najzdrowsze sa materacyki gryczane i z wlokna kokosowego. Najmniej polecane sa same piankowe, bo sa za miekkie i odksztalcaja. My kupilismy kokosowo-piankowy, aby byl zdrowy ale nie za twardy, bo z samego kokosa sa bardzo twarde.
Mija79, z tego co czytalam, to najzdrowsze sa materacyki gryczane i z wlokna kokosowego. Najmniej polecane sa same piankowe, bo sa za miekkie i odksztalcaja. My kupilismy kokosowo-piankowy, aby byl zdrowy ale nie za twardy, bo z samego kokosa sa bardzo twarde.
R
rouż
Gość
AgutkaZG, pomylilam sie z wymiarem, milo byc nie 40cm, tylko rzecz jasna 70cm!!;D
mija79 pisze:nowe pytanie
bylam ogladac wozki sa napaski i na amortyzatorach.ktore wedlog was sa lepsze?
Mija, przepraszam, że się tak przyczepię, i w dodatku nie na temat, ale czyta się Ciebie bardzo ciężko Używaj znaków przestankowych i zaczynaj zdania dużą literą. Na pewno ułatwi to komunikację
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Royanna,aaa no rozumiem. Ale to w sumie duzej roznicy w cm nie ma. Moze da sie jakos te nozki w inne miejsce przelozyc? Kurde,ja to bym kombinowala. Odcielabym brzeszczotem te nozki i przykrecila/przybila w innym miejscu,zeby pasowaly na lozeczko.
Podziel się: