reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

pewnie w tvn styl tez to ogladalam ale wiesz lepiej moze posluchac co mowia na ten temat inne mamy ktore moze uzywaja takich wozkow

reklama
Edi oglądałyśmy ten sam program ;), ja też miałam zamiar kupić ten na paskach, ale..........oglądnęliśmy go z mężem przy okazji ostatnich zakupów i oboje stwierdziliśmy, że niestety za bardzo buja się na boki, na tyle "za bardzo", że obawiam się iż dzieciątko mogłoby po prostu z niego wypaść jak się wychyli a będzie już siedzące. Chociaż do usypiania na pewno świetny, tylko że to nie jest główna funkcja wózka, na pewno też lepiej amortyzuje wszelkie nierówności podłoża. Nie wiem jeszcze jaki kupimy, bo planujemy ten zakup dopiero we wrześniu. ;) ;D

Royanna,ja mam standardowe lozeczko 120x60,a przewijak jest z lozeczka 140x70 i wczoraj patrzylam,czy pasuje. :) Nie wiem,jak Twoj,ale moj ma takie jakby dluzsze wyzlobienie w deseczce,wiec mozna go przesunac i lezy jak ulal. :D
Ja czekam,az moj brat wyniesie z mojego obecnego,a swojego dawnego,pokoju,dwa ogromne akwaria i wtedy ja tez bede mogla przyniesc i skrecic swoje sliczniusie zolciutkie - recznie przeze mnie malowane :p lozeczko. :D Musze do niego tylko dokupic takie cos ladne ozdobne,ale o tym narazie ciiichooo sza! :D

renee my wychowalysmy sie na wozkach z paskami,u mnie w moim wozku chodzila jeszcze moja siostra i brat i zadne sie az tak nie wychylalo zeby wypasc.

AgutkaZG, nasz przewijak tez jest na lozeczko o szerokosci 40cm. Nie ma wyzlobienia, tylo nozki, ktore maja za zadanie utrzymac przewijak aby sie nie przesuwal. Wiem, ze lepiej miec wiekszy przewijak na mniejsze lozeczko niz na odwrot, tylko martwie sie, czy nie bedzie sie przesuwal. Ale jedne nozki na pewno beda go trzymaly. Ale nareszcie dzisiaj zaspokoje moja ciekawosc!!! ;D

Mija79, z tego co czytalam, to najzdrowsze sa materacyki gryczane i z wlokna kokosowego. Najmniej polecane sa same piankowe, bo sa za miekkie i odksztalcaja. My kupilismy kokosowo-piankowy, aby byl zdrowy ale nie za twardy, bo z samego kokosa sa bardzo twarde.

Gufi u nas się pewnie skończy podobnie - przez chwilę myślałam o kolorze teak ale jest za pomarańczowy. Bedzie niezły misz-masz kolorystyczny u nas w sypialni :) Ale co tam :)

mija79 pisze:
nowe pytanie
bylam ogladac wozki sa napaski i na amortyzatorach.ktore wedlog was sa lepsze?

Mija, przepraszam, że się tak przyczepię, i w dodatku nie na temat, ale czyta się Ciebie bardzo ciężko :( Używaj znaków przestankowych i zaczynaj zdania dużą literą. Na pewno ułatwi to komunikację :)

reklama
Royanna,aaa no rozumiem. :D Ale to w sumie duzej roznicy w cm nie ma. Moze da sie jakos te nozki w inne miejsce przelozyc? Kurde,ja to bym kombinowala. :p Odcielabym brzeszczotem te nozki i przykrecila/przybila w innym miejscu,zeby pasowaly na lozeczko. :p ;)

Do góry