reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Fajnie, że się Wam podoba :-) Naprawde... nawet nie wiecie ile mi odpadło nerwów dzięki tej bramce - bo normalnie Aniela leciała do schodów jak tylko np. przestaliśmy na nia przez chwilę patrzeć np. ja podnosiłam głowe i prosiłam M żeby zrobił mi herbatę a Aniela była już przy schodach!
Ciesze się, że udało nam sie ją znaleźć bo my mamy tam 160 cm a wszystkie bramki były maks 140, no ale tą znaleźliśmy w świecie dziecka i do tego jest z grafitowego metalu więc nawet tak nam "designu ;-)" nie psuje ;-)

reklama
co do bramki zagradzającej zejście do piwnicy to M. uparł się że zrobi sam, taką z drewna i ...... zrobił:szok::-D:tak:
całkiem mu to wyszło, obiecuję wkleić fotkę, ale mój majsterkowicz przy cięciu piłą desek tak był przejęty że przy okazji przyciął palec:-( na sczęście nie okazało się to tak groźne jak wyglądało:tak:

A ja jestem wniebowzieta, poniewaz bylam dzis w lumpeksie na zakupach, i wypatrzylam tam stojaca hustawke dla Maciusia:-)! Podobna do tej ktora kupila kiedys Agutka Zuzance. Kosztowala tylko 30zl!:szok:Od razu obejrzalam, a poniewaz byla w bardzo dobrym stanie to od razu ja kupilam! Wypralam tylko siedzisko, ktore troszke sie zakurzylo i bedzie super! Jestem zadowolona z zakupu. Od dawna na nia chorowalam, ale na nowa nie bylo mnie stac, a tu taaaka okazja:-):tak::-D Hustawka ma min 3-4 lata, ale jest super!

Agutko, a tablice do wozka sa superanckie! Kurcze, szkoda, ze nie widzialam wczesniej tej aukcji:-( bo juz zakonczona.

Royannus,ta stojaca hustawka jest super! Dobrze zrobilas,ze ja kupilas. :-D <znowu rym :szok: :-p > Pochwal sie nia! Wklejaj,jak najszybciej,zdjatka! :-) :tak:
Ta Zuzankowa kosztowala,chyba,50zl + 20zl przesylka,ale dokladnie niepamietam. ;-)

Mju bramka elegancka:cool:, ale czy napewno nie do sforsowania przez Anielkę:blink::-D
ale Wy macie super schody!:szok::tak:
Royanno my też mamy taką huśtawkę, moja siostra kupiła taką Mai na allegro chyba za ok.70zł. A nasz listonosz był czerwony:wściekła/y: jak ją próbował wytarmosić z samochodu, w którym musiał coś rozkręcić żeby ją do niego wpakować!:-p:-D
a Lumpeksy są :cool:
Aniu ale Twój mężulo to prawdziwa złota rączka:tak:, dobrze że ty jako jego osobista sanitariuszka to doceniasz!:tak:;-)

A to nowy nabytek Adaśka. Dostał od dziadków. Myślę, że Zuzi szczególnie się spodoba ( a jeszcze bardziej Agutce:-D)

Ale sie mojej Córce facet trafił - nie dość, że przystojniacha to jeszcze ma taką super furę!

reklama
Do góry