reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Aniu ale Twój mężulo to prawdziwa złota rączka:tak:, dobrze że ty jako jego osobista sanitariuszka to doceniasz!:tak:;-)
Ty mi się tu Dziczku nie nabijaj, Ty tej rany po pile nie widziałaś:szok::szok::szok:
ja wogóle na rany jestem wrażliwa-u kogoś bo u mnie jakoś nie

Przemciu,ale masz odjazdowa bryke! :szok: :-) Pozyczysz mi? :-p :cool2: Mam nadzieje,ze kiedys z Zuzia umowicie sie na jakies wyscigi,hehehe. :-D :tak: :-p
Agutku dzięki ale nasza bryka była wklejana kilka stron wcześniej a ta na tej stronie Adasiowa jest (bajerancka zresztą:cool:).A co do wyścigów to bardzo chętnie, może jak Unia pojedzie z Zieloną??:-p:-)

reklama
hehehe ja też się uśmiałam:tak::-)
jak dla mnie Agutku to oni mogą se zwalać:-p
jak to mówił smerf Ważniak "jak ja niecierpię żużla":-p:-p:-D

Te jezdziki sa bajeranckie!:tak: Co nastepny to fajniejszy! I my musimy pomyslec o czyms takim dla Maciejka! Ale narazie nie ma kasy!:-(
A tak wyglada Maciejek na swojej hustawce:-):-D:-)

Agutko, Macius jest zachwycony nowym nabytkiem! Ale pierwszy raz chcial sie bujac na stojaka!!:szok:Chwycil raczkami boki, stanal sztywno i za nic nie chcial usiasc, tylko sie zasmiewal!:-D

Fura Adasia jest bombowa. Oglądałam taką dla Filipka ale cena mnie od niej odepchnęła.
Huśtawka Maciejka też fajniusia.

reklama
Do góry