reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Kupilam dzis Zuzi sztywne paputki do domu firmy MB Kids,czy jak to tam sie pisze. :-p W CCC. :-) :tak: POLECAM! :-D Ja wzielam rozmiar 21,bo 20 byla taka na styk,wiec na dlugo by nie starczyla. :no: ;-)

paputkihn6.jpg

No i Zuzinka dostala dzis taka oto przesyleczke. :-D Juz legalnie mozna jezdzik wozkiem - jest zarejestrowany! :-D :tak: :-D

rejestracjacz9.jpg

Agutko, butki fajniuchne a tablica z imieniem po prostu rewelacyjna:tak::-). Gdzie ją zamawiałaś:confused:

Kupiłam dzisiaj Filipowi fotelik samochodowy, w końcu, bo do tej pory jeździł w foteliku - nosidełku. Taki:

zenith01.jpg

Rybko,Wjtus ma taki fotelik,ale z pomarańczowym kolorkiem i uwielbia w nim jeździć:tak: nawet jak fotelik jest w domu to musi sobie w nim posiedzieć:-D

Agutko papucie superowe,ale tablica do wozu mnie zabiła:szok::-D:rofl2::-D

Zuzinkowe paputki i rejestracja super, też bym taka Marcelowi sprawiła.
Ryba extra ten fotelik. Nam też by się nowy przydał bo jak narazie jeździmy w tym foteliko- nosidełku:-) i Małemu jest już niewygodnie bo taki wygięty w nim siedzi.

reklama
Hyhyhy,wiedzialam,ze Wam sie spodoba ta rejestracja. :-D :tak: :-D Zamowilam ja na allegro. :-D No,a oprocz imienia,to ona w lewym rogu ma date urodzenia,jakbyscie nie zauwazyly. :-p :laugh2: :-D No i cala tablica jest odblaskowa. :-D :tak:

A co do paputkow,to sa rewelacyjne. :tak: :-D Od razu widac,ze Zuzia ladniej i pewniej stawia stopke na ziemi. :-D

Ryba,fotelik fajowy :tak: :-) - mam nadzieje,ze tez w koncu uda mi sie kupic jakis Zuziulce...

Do góry