reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

My też już prawie skończyliśmy przygotowania kącików dla maleństw - wyglaają słodko!
Dostaliśmy jeszcze leżaczki bujaczki z Tako są super! Nie wiedziałam, ze taki postęp w te dziedzinie nastąpił. Mają mnóstwo kompinacji i ustawień - super! Na pewno będą nam służyły...

reklama
miju- ja też mam taki sam pamiętnik niemowlaka dostalam od koleżanki :) Fajny jest prawda...mój mąż już tam troszkę popisał :) o pierwszym wrazeniu jak dowiedzieliśmy sie ze jestem w ciaży :) i drzewko genealogiczne :)

cholerkaaaaaa mysiu napisalam posta powrzucalam linki i prądu mi braklo :D no nic to jesio raz; jest kilka ciekawych propozycji na allegro zawsze taniej niz w sklepie; niestety butelek za 40 zeta juz nie ma :( sa 2 za 22 po 125 ml; powrzucam znowu te przeklete linki z ciekawszymi propozycjami bo nie wszyscy wiedzą co i jak na allegro;
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1473216&gr_id=11763

ten zestaw ladny i wysylka 0 zlotych:
http://www.allegro.pl/item121258480_nowy_zestaw_startowy_avent_4_butelki_smoczki_.html

Baska ja też nie wytrzymałam i troche już w nim uzupełniłam,powklejałam 2 zdjecia z usg.Mąż stwierdził że niemam na co pieniędzy wydawac.Dla dziecka to jest jednak pamiątka.
Butelki mam 4.Jedna większą antykolkową i 3 mniejsze 125ml.Z tymże kupiłam tylko jedną ,a resztę dostałam od siostry.Tylko dała mi na 3 butelki jeden smocze,więc musiałam dokupic.

Dzikusko dzięki wielkie ;) Ja chyba zdecyduję się na ten

http://www.allegro.pl/item120434490_zestaw_startowy_avent_nowy_4_butelki_smoczki_w_24h.html

kurde tylko kupię dopiero jak dostanę kasę. W tym msc płaci mi ZUS, więc na koniec msc powinnam dostac pieniążki. A wy dziewczyny orientujecie się czy ZUS wypłaca terminowo, mam na to chyba 30 dni prawda??

Margolis zrób jakieś zdjęcia kącika dla maluchów bo bardzo chciałabym zobaczyć jak to wymyśłiłaś!!

Mycha ja miałam zwolnienie w zusie od połowy czerwca do końca lipca.I dostałam pieniążki 30 lipca.Od 1 sierpnia mam dalej zwolnienie i tez jestem ciekawa czy zapłacą za 3 tyg czyli tyle ile mam zwolnienie,czy poczekaja nan następne i zapłacą razem.

Cholera, ja też w tym miesiącu pierwszy raz dostaję pieniądze od ZUS'u - zasiłek rehabilitacyjny, bo ja jestem na zwolnieniu od początku ciąży. Tak sobie nawet dziś myślałam, że jakby mnie ktoś zapytał co głównie robiłam przez ostatnie 8 miesięcy to bym musiała odpowiedzieć : leżałam na lewym boku! ;D
A co do butelek to mam dwie były w zestawie z laktatorem a smoczek mam jeden canpolu był dołączony gratis do kremu do pupci Nivea :)

reklama
Mycha - czemu ZUS ci płaci. Już masz zasilek rehabilitacyjny, bo mnie caly czas placi Zakład pracy a Zus bedzie placił na macierzyńskim

Ja butelki aventu 125mln mam dwie bo miałam w zestawie z laktatorem a jedną 25omln firmy bebeyou dostaląm gratis przy zakupie wózka bo upomnieliśmy sie o jakiś upominek :)

Do góry