reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Basiu dokładnie - czemu miałby nie pasować?? ;) a gdzie będziesz rodzić bo gdzieś na którymś wątku już pytałam ale nie wiem na którym?

reklama
Ja niemam jeszcze wybranego kolorku,kupiłm dziś karuzelę na łóżeczko.Tylko trochę melodyjka mogłaby byc ładniejsza,a w sklepie nie posłuchałam.Ja zdjęcie zrobię jak uszyję pościel do łóżeczka ,bo narazie niemam w nic dla dziecka ,tylko naszą posciel.

Dziewczyny, czy kupujecie juz teraz buteli do karmienia i smoczki uspakajacze? Czy to juz od razu jest potrzebne? Bo ja sobie wymyslilam, ze kupie to dopiero wtedy, gdy bedzie potrzebne. W szpitalu butelki w razie czego maja, wiec, maz bedzie mial 3 dni, aby w razie czego kupic....I teraz nie wiem, sama, czy dobrze robie...Ale aby bylo zabawniej to sie przyznam, ze szczotke do mycia butelek, juz kupilam ;D, ale to we wczesniejszej fazie robienia zakupow ;D

Royanno,pewnie,że robisz dobrz.Przeciez teraz jest tyle wszystkiego w sklepach,że wystarczy pójśc i wydać kasiorkę ;D ja mam wprawdzie byutelke,ale tylko jedną bo przecież nastawiam się na cyce ;D

a ja dla odmiany mam aż cztery butelki,ale żeby było zabawnie żadnej sama nie kupiłam, wszystkie dostałam. A smoczek mam jeden, i na razie nie będę nic innego kupować

ja sie przyznam bez bicia :D mam butelki :) z tym ze zamawiane na allegro z aventu 4 sztuki + smoczki do nich, myjka i smoczek uspokajacz za 40 zlotych NOWE :) stwierdzilam wtedy ze sie oplaca wiec zamowilam; wiecej butelek nie posiadam i kupowac nie zamierzam; tez sie nastawiam na cyca; a butelka w razie jakiejs herbatki czy wypadku gdybym musiala pilnie wyjsc z domu bez dziecka;

reklama
Do góry