reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Basia,ja tam uwazam,ze chlopcom jest slicznie w czerwonym kolorku. Czesto nawet ladniej niz dziewczynkom.
Ja niemam jeszcze wybranego kolorku,kupiłm dziś karuzelę na łóżeczko.Tylko trochę melodyjka mogłaby byc ładniejsza,a w sklepie nie posłuchałam.Ja zdjęcie zrobię jak uszyję pościel do łóżeczka ,bo narazie niemam w nic dla dziecka ,tylko naszą posciel.
R
rouż
Gość
Dziewczyny, czy kupujecie juz teraz buteli do karmienia i smoczki uspakajacze? Czy to juz od razu jest potrzebne? Bo ja sobie wymyslilam, ze kupie to dopiero wtedy, gdy bedzie potrzebne. W szpitalu butelki w razie czego maja, wiec, maz bedzie mial 3 dni, aby w razie czego kupic....I teraz nie wiem, sama, czy dobrze robie...Ale aby bylo zabawniej to sie przyznam, ze szczotke do mycia butelek, juz kupilam ;D, ale to we wczesniejszej fazie robienia zakupow ;D
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a ja dla odmiany mam aż cztery butelki,ale żeby było zabawnie żadnej sama nie kupiłam, wszystkie dostałam. A smoczek mam jeden, i na razie nie będę nic innego kupować
ja sie przyznam bez bicia mam butelki z tym ze zamawiane na allegro z aventu 4 sztuki + smoczki do nich, myjka i smoczek uspokajacz za 40 zlotych NOWE stwierdzilam wtedy ze sie oplaca wiec zamowilam; wiecej butelek nie posiadam i kupowac nie zamierzam; tez sie nastawiam na cyca; a butelka w razie jakiejs herbatki czy wypadku gdybym musiala pilnie wyjsc z domu bez dziecka;
reklama
Podziel się: