reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

ja tez smoczek sztuk 1 zakupilam wraz z kompletem butelek avent :D laktator no coz zawsze mozna kupic i tak przez jakis czas bede siedziec w domku wiec zobacze jak to bedzie :D u mnie wszystko przygotowane bo tydzien temu skurcze mialam to sie i spakowalam :D

reklama
Ja też mam jeden smoczek zakupiony Aventu od pierwszych dni życia silikonowy uspokajający. Laktator Aventu też sobie zakupiłam z dwoma butelkami gratis. Myślę, że bedzie mi potrzebny bo jak wrócę do pracy to chcę odciągać pokarm i dalej karmić moim mlekiem. Pieluch mam tylko jedną paczkę newborn resztę dokupi mąż jak bede w szpitalu te newborn2 98 szt.

Renee - łożeczko śliczniutkie. Moje też jest rozłożone ale nie mam ubranego zrobię to dopiero parę dni przed porodem albo maż jak bede w szpitalu bo to jest raz dwa :laugh:

Ja dzis wchodze do sklepu,gdzie zaklepalam sobie wozek i patrze... nie ma mojego wozka. :( Co sie przestraszylam,to masakra. :p Poszlam do sprzedawczyni i sie jej pytam,a ona,ze stoi juz na zapleczu,ale spokojnie moge zmienic kolor,jesli chce. :D Niestety,nic ciekawego nie wynalazlam,wiec narazie pozostaje przy blekitno - pomaranczowym. :D Chyba niebieski Dziewczynce nie zaszkodzi,co? ;)

Agutku pewnie,że nie zaszkodzi ;D ja chciałabym mieć jeszcze kiedyś córcię i pewnie pozostanie mi wózek po Wojtku granatowo-ecru ;D

ja mam wózek oliwkowo-granatowy i też nie sądzę aby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Smoczki mam dwa: jeden silikonowy a drygi kałczukowy a to po to aby dzidzia nie przyzwyczajała sie do jednego bo jak kiedyś go zabraknie to będzie tragednia jak sie takiego samego nie dostanie.
Pampersy kupiłam orginalne w makro new born 1 jedną paczuszkę 44 sztuki. Jak będzie potrzeba wiecej to maż podskoczy i kupi, teraz nie ma z tym problemow :)

No ja tez uwazam,ze moze byc taki kolorek dla Dziewczynki - tak sobie tylko zazartowalam z tym pytankiem. ;) Jesli chodzi o kolor wozka,to patrzylam poprostu zeby byl taki zywy,co by mnie z daleka bylo widac. :D Zeby szybko ludzie zaczeli Nas podziwiac,hehehe. :D No,a on od razu wpadl mi w oczko. ;)

Jejuuuuuuuuuuuuuu,a ja wlasnie dokonczylam lozeczko dla Zuzanki. ;D Jst takie sliczne,ze sie napatrzec na nie nie moge. :D Tzn. dla mnie jest sliczne,o! :D Pozostalo tylko zascielenie go,ale to w swoim czasie - blizej nieokreslonym. :p No i przykleilam slonika nad nim,tego,ktorego dala Nam moja kuzynka,hihi. :D Jak sie bajecznie w tym pokoiku robi,mniam! ;D Jeszcze tylko Zuzanki w nim brakuje. ;)

Mycha nie pamiętam dokładnie ile zapłaciłam ale teraz jest promocja pampersów tych w mega paczkach i zamiast 49.88 kosztują 42.79 więc pewnie wyśle męża po wiekszy rozmiar. Promocja trwa od jutra do 28 sierpnia.

reklama
No to moja droga teraz ja prosze o zdjęcie, nie ma przeproś, nawet nie pościelone, chcę zobaczyć!!! ;D :D Koniecznie!! Może coś "odmałpuje" od Ciebie, tez myślałam o jakiś ozdobach na ścianę. ;) ;D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry