reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Mój mąż wczoraj o godzinie 22.30 zaczął..................skręcać łóżeczko!!! :o ;D :D No i stoi w pokoju, może i dobrze, bo wreszcie trzeba będzie postanowić jakie przemeblowania zrobimy, ciasno będzie i w jednym i w drugim pokoju, ale trzeba się przyzwyczaić do nowego rozkładu. ;) :D I chyba wczoraj dotarło wreszcie do mnie, że to już naprawdę niedługo czasu zostało! ;) ;D

reklama
Pewnie niepowinnam ,ale poprzestawiałam dziś meble sama.Narazie nic mi nie jest,myślę że tak zostanie.Po południu skręcę łóżeczko.Lubie takie żeczy sama robic :p .Wyprałam też już wszystkie rzeczy dla małej i wyprasuję je jeszcze.Jeszcze miesiąc niemogę się doczekac. ;D

A ja mam już zgromadzoną całą sumkę na wózek, ale nie wiem czy go już zamówić czy jeszcze czekać ::)

Mycha, dowiedz się chociaż jak długo trzeba czekać jak się zamówi.
Ja chciałam zamawiać, a się okazało że trzeba czekać nawet 8 tygodni!
W końcu moja Mama kupiła w sklepie "gotowy", już stoi u nas w domku i czeka na kierowcę.

Tam gdzie ja kupowałam to na zamówienie czeka się od kilku dni do 2 tygodni,w zależności jak szybko człowiek się zglosi ;)

Basiu zdecydowaliśmy się jednak na Volanta 3. A co do czekania to akurat nie musielibyśmy czekać bo ten wózek jest dostępny w każdej chwili. ;)

Mycha12- to dobrze, że już wiecie jaki chcecie wózek. Mnie się podoba ten Volant ale jest dla mnie za drogi i jeszcze bez fotelika. Mimo ze wozek sfinasowali rodzice to i tak do Volanta wtedy musiałabym dołożyć jakieś 350 zł a do fotelika jeszcze jakieś 200 zł. Cieszę sie z naszego wyboru czyli wózka Mikado Oxford :D

Ja osobiście gdybym nie miała tej kasy, a dużo dała mi mama tez zdecydowałabym sie na Mikado mnie sie on podoba ;)

reklama
Do góry