reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Renee dzieki ;) narazie mam z Nivei krem na odparzenia i masc z pentanolem i nic wiecej narazie nie kupuje ;)

Co do pieluszek to na poczatek bede uzywac pampersow a potem zobacze, moze te z Rossmana bo sa tez bardzo zachwalane ;)

A moja przyjaciółka od bliźniaków właśnie mi powiedziała,że sudocrem na jej chłopców nie działał a najlepiej się sprawdzała maść przepisywana przez p.doktor,taka robiona na receptę...

Również słyszałam, że ta maść na receptę jest rewelacyjna. Znikają wszystkie krostki i zaczerwienienia, a nawet niektórzy stosują jako kremek.Wtedy buźka dzidzi jest naprawdę super :) Jak pójdę do pediatry to spytam o nią.

reklama
Ja sie dzisiaj doturlalam do sklepu i dokupilam dla Malego oliwke Nivea oraz krem ochronny i zel do mycia Musteli.
Zostala mi tylko sol fizjologiczna i jeszcze jedne pieluchy jednorazowe, uff :)

Do góry