reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Myszka,ranny ranny - z przymusu. :p Na 7 trzeba sie stawic w pracy,wiec o 5.40 pobudeczka. ;) Ale za to 21-22 juz mnie nie ma - spie w najlepsze. :D

reklama
Ja wstaję o 6.20 bo na 8.00 muszę być w pracy ale zecydowanie nie mam rano czasu na net!! ;) ale za to mam net w pracy i w ciągu dnia cały czas sprawdzam co się dzieje na bb ;)

Hehe,no wlasnie ja rano mam w miare czas,a w pracy to tak roznie. ;) No,ale jak uda mi sie dopasc chwilke przerwy,to korzystam z netku ile tylko sie da. :D A co tam. ;)

Margolis ja bardzo przepraszam...Ty piszesz o wózkach po ponad 2000 tys? :p a tak z innej beczki...jak robisz z łózeczkiem...jedno czy dwa ?..bo ja już się zastanawiam i nie wiem....

Aga Mazury z tego co wiem to zaleca się by maluch spały razem,to je uspakaja.
Przecież przez cały czas w brzuchu były razem, ponoć gdy czyją siebie i dotykają to są pogodniejsze, szczęśliwe :)
Ja o wozek się nie martwie w sumie prawie wszystko mam łużeczko,fotelik sam. itp.A to ogromne odciążenie finansowe!!!!
Ile to wszystko kosztuje,dzidziuś to worek bez dna!!

Mamaoska dokładnie!dzidzi to worek bez dna! dlatego ja nie patrze na te głupie przesądy (bo co ma sie stać to się i tak stanie, niezaleznie od tego czy kupię np łóżeczko teraz czy za dwa msc) i już kupuję po kolei co trzeba! :)

Aga - wózki implast nie są takie drogie, no chyba że dla bliżniąt ale raczej też nie .Wchodziłam do nich na stronę i ceny kształtują się od 1250,- do 1900,-

Mycha to są indywidualne odczucia każda zrobi jak uważa,ja nikogo nie osądzam.Osobiscie wole poczekać.
I powiedzcie mi jak tu zrobić wyprawke za 1000 zł. a przecież kazda z nas pragnie wszystkiego co najlepsze dla naszych maluchow!!

reklama
Wtrątne się do mam blixniaczek odnośnie spania w jednym łóżeczku.Moja przyjaciółka tez tak chciała robić,mając dwa łóżeczka,ale musiała chłopców zostawiać w oddzielnych pokojach bo inaczej nawzajem się wybudzały.Tak bylo w ciązgu dnia a w nocy każde spało w swoim łóżeczku.I cos jeszcze zasugeruję,jesli wasi mężczyźni dużo pracują i nie macie nikogo w pobliżu do pomocy to nastawcie sie na nianię od samego początku.Przy dwójce jest naprawdę więcej pracy.
Ale dacie sobie radę ;)

Do góry