reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Agamamaani,ja mam lozeczko polakierowane i nieco zakurzone :p,wiec najpierw je sobie obmywam,a pozniej zdrapuje papierem sciernym ten lakier,gdyz farba akrylowa moglaby z niego "splynac",oczyszczam jakims suchym pedzelkiem,czy czyms i maluje. ;) Gdy pierwsza warstwa farby wyschnie nakladam druga i lozeczko z przewijakiem gotowe. :D Kolory ciemniejsze tez sa. :) Firma Dekoral i Dulux ma najladniejsze (tyle,ze w tych drugich nie pasowala mi pojemnosc puszki...  ::) Sa tylko 0,5l i 1l a ja potrzebowalam 0,8l slonkowej zoltosci :D ). :)
Powodzonka! :D

Ja juz sie nie moge doczekac,kiedy ten wiaterek sobie pojdzie i bede sie mogla zabrac za te zabawe. :D

reklama
Agutko ty to wogóle jesteś ranny ptaszek! widze ze posta napisałaś o 6.13 ::) [/b

A suwaczek się przesunął!! ;D

Dziewczyny a nie myslicie żeby kupic osobny wózek głęboki a dopiero potem spacerowy? Kilka osób mi sugerowalo,że po swoich doświadczeniach teraz wybraliby tę opcję.I nie bardzo sama wiem co o tym mysleć....
W sumie przez całą zimę,wlaściwie do późnej wiosny dzidzia będzie większość czasu leżeć.
Czekam na Wasze opinię,bo się w tym gubię ::)

Edi nie wydaje mi się żeby lepszym rozwiązaniem było kupowanie osobno gondoli a osobno spacerówki, ale to oczywiście kwestia gustu.
Dlatego ja jednak zostanę przy Roanie Kortina,a na pewno nie kupiłabym wózka z wyciąganym nosidłem bo zgadza sie ze dzidzie będą długo jeździć w gondoli a z nosidła szybciej by wyrosły bo jest mniejsze niż standardowa gondola. Ale wolny wybór! ;)

Ja mam po Zuzi wózek wielofunkcyjny, tylko że ona urodzila w lipcu to nie kupiłam wkładu do srodeczka. Teraz go dokupie i będę miała wozek głęboki na zimę i bardzo wygodną spacerowke na wiosnę, rozkłada sie do spania wiec nawet w spacerówce dziecku jest wygodnie pospac. Ma przekładana roczkę wiec mozna dziecko ustawic twarza do siebie albo do kierunku jazdy. Ma też dużo miejsca w bagażniku co przy zakupach jest bardzo ważne no i nie jest za ciezk.i A jak skończy 2 latka to mam jeszcze parasolkę kupioną bo lekka i łatwo wszędzie sie miesci a mała w tym czasie juz nie spała. Mój wózek wyglada mniej weicej tak choc to nei jego zdjecie:
27523967_1.jpg

Edi ja też myślę , że na razie skupię się na wózku głębokim a na następną wiosnę -lato kupię spacerówkę.Bardzo podoba mi się kortina ale tylko z gondolą a spacerówka to już nie bardzo.Jeżeli będzie okazja do kupna dobrej klasy wózka głębokiego bez spacerówki w okazyjnej cenie to go kupię a nad spacerowym zastanowię się na przyszły rok.Strasznie podoba mi się bebecar vector ale na nowy w komplecie mnie nie stać (musiałabym oszaleć żeby dać ponad 2.500,- za wózek) Dobrz byłoby trafić na używany w dobrym stanie(czasami na allegro takie widzę) albo kupić nowy bebecar bez spacerówki (jak się da) Fajne są też wózki bebeconfort i te napewno można kupować w dowolnej wersji , bo płaci się za poszczególne elementy

My chyba kupimy Implast Spider. Bardzo nam się podoba i dużo dobrych opinii o nim czytałam na bliźniakach.

Margolis - fajne te wózki implast , też mi się podobają np implast driver .Czy one są dostępne w sprzedaży na terenie całego kraju? chodzi mi o to czy trzeba je zamówić na np allegro , czy są też w sklepach?

Adasia są w bardzo wielu sklepach na stronie Implastu są adresy sklepów. Prawie też w każdym internetowym można je dostać. Wpisz w wyszukiwarkę Implast driver a same się znajdą. Ten driver jest bardzo podobny do spidera. Oglądałam go w sklepie bardzo lekko się prowadzi. Fajny.

reklama
ja bym kupiła teraz oddzielnie gondolę a potem wypasioną spacerówkę.. te wózki 3 w 1 nie są idelane albo mają dużo wad jako gondole albo jako spacerówki.. i do tego zazwyczaj sa ciężkie..a zobaczycie po pół roku - telepanie się z 15 kilowym wózkiem + 10 kilowym dzieckiem w środku nie należy do przyjemności - zwłaszcza gdy się ma schody, wysokie krawężniki bądź trzeba jeździć komunikacją miejską..
ja tam teraz nie kupuę wózka - najwyżej na wiosnę kupię fajną spacerówkę a Franek teraz domęczy do końca naszego poczciwego Focuska.. :)

Do góry