reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
MIJA jeśli ma to być kiecka na wesele to poszłabym bez ramiączek z ramiączkami tak za zwyczajnie (według mnie)... a co do bucików to tez najbardziej bym widziała czarne szpiliki ale jeśli jest tak jak pisze Edi - biała torebeczka to będziesz super extra laska! (zresztą juz jesteś...:tak:). A ciuszki Patrysi sliczne!
LUCZYNKO super zakupy!!!!! Te ogrodniczki świetnwe i widać, ze takie mięciutkie i kombinezonik... bomba

Dziewczyny mam pytanie na jaki rozmiar kupujecie kurtki/ kombinezony? 86 czy już 92?

Mju my mamy kurteczke w rozmiarze 80. Ale Oliwka namierzyla sie wiele roznych kurtek i czasami 80 byly przyciasne a innym razem 74 przyduze :baffled: :szok: Rozmiar rozmiarowi nierowny :no: A dodam ze Oliwka ma juz 80cm wzrostu :-pKombinezon natomiast mamy w rozmiarze L :-p Wg opisu producenta na 80 cm ;-)

Ja kupiłam Pati na 86. Z chęcią bym poszła bez ramiączek ..tylko wiecie...mój biust...pozostawi wiele do zyczenia.Muszę najpierw kupic stanik silikonowy przyklejany do biustu.Tylko muszę się dowiedzieć czy dobrze podtrzymuje.

Telefon i Laptop bomba:tak::tak:.

Mija, mnie bardziej się podoba ta wersja sukienki bez ramiączek. Kurteczka i dresik Patrysi bardzo ładne:tak::-).
Luczynko, my Filipowi kupiliśmy identyczny kombinezon:-), a spodenki Oliwkowe fajniutkie.

Mju, kurteczkę kupiłam na 86 cm i jest dość spora a kombinezon XL czyli na 92 cm i dużo za duży nie jest.

Mój nocnik -nieoddam.
nocnik003lt1.jpg

Mamo co ty chcesz odemnie?
nocnik002bz6.jpg

reklama
Do góry