reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
MIJA jeśli ma to być kiecka na wesele to poszłabym bez ramiączek z ramiączkami tak za zwyczajnie (według mnie)... a co do bucików to tez najbardziej bym widziała czarne szpiliki ale jeśli jest tak jak pisze Edi - biała torebeczka to będziesz super extra laska! (zresztą juz jesteś...:tak:). A ciuszki Patrysi sliczne!
LUCZYNKO super zakupy!!!!! Te ogrodniczki świetnwe i widać, ze takie mięciutkie i kombinezonik... bomba

Dziewczyny mam pytanie na jaki rozmiar kupujecie kurtki/ kombinezony? 86 czy już 92?

Mju my mamy kurteczke w rozmiarze 80. Ale Oliwka namierzyla sie wiele roznych kurtek i czasami 80 byly przyciasne a innym razem 74 przyduze :baffled: :szok: Rozmiar rozmiarowi nierowny :no: A dodam ze Oliwka ma juz 80cm wzrostu :-pKombinezon natomiast mamy w rozmiarze L :-p Wg opisu producenta na 80 cm ;-)

Ja kupiłam Pati na 86. Z chęcią bym poszła bez ramiączek ..tylko wiecie...mój biust...pozostawi wiele do zyczenia.Muszę najpierw kupic stanik silikonowy przyklejany do biustu.Tylko muszę się dowiedzieć czy dobrze podtrzymuje.

Telefon i Laptop bomba:tak::tak:.

Mija, mnie bardziej się podoba ta wersja sukienki bez ramiączek. Kurteczka i dresik Patrysi bardzo ładne:tak::-).
Luczynko, my Filipowi kupiliśmy identyczny kombinezon:-), a spodenki Oliwkowe fajniutkie.

Mju, kurteczkę kupiłam na 86 cm i jest dość spora a kombinezon XL czyli na 92 cm i dużo za duży nie jest.

Mój nocnik -nieoddam.
nocnik003lt1.jpg

Mamo co ty chcesz odemnie?
nocnik002bz6.jpg

reklama
Do góry