reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Aniu,no i prawidlowo. :tak: Bo,jak tu nie byc dumnym z takiego babla? ;-) Dla kazdej (no prawie kazdej,bo jakis czas temu przeczytalam cos,co mnie niezle z:szok:owalo) mamy,jej dziecko jest naaaaaaaaaaaaj. :-) :tak: :-D

Anus,dzieki! :zawstydzona/y: Jak znajde,to Ci podrzuce. :-p :-D

Luczynko,no sama powiedz,czyz nie mam racji,ze tak bylo? :-p :laugh2: :baffled: Ps. Tez Cie uwielbiam i straaaaaznie sie za toba stesknilam. :tak: :-)

Anus,dzieki! :zawstydzona/y: Jak znajde,to Ci podrzuce. :-p :-D

Luczynko,no sama powiedz,czyz nie mam racji,ze tak bylo? :-p :laugh2: :baffled:
Ależ moja droga nie zajmuj swojego cennego czasu szukaniem, oto cytat, bo jak sądze do mnie pijesz:dry:

"Chociaż faktem jest, że nie należe do matek namiętnie zachwycających się swoim dzieckiem i uważających, że moje dziecko jest "naj" w każdej kwestii-najpiękniejsze, najmądrzejsze, najzdolniejsze...itp.itd."

Powyższe zdanie podtrzymuję i nie wiem co jest w tym szokującego:no:, bo ja sie po prostu nie podniecam byle pierdnięciem swojej córki tak jak niektórzy, nie mam obsesji na jej punkcie ani tendencji do zagłaskiwania jej na śmierć, co nie oznacza, że jej nie kocham. Ja do wyrażania uczuć nie potrzebuje wszędzie pisać jaka ta Moja Córunia jest Kochaniutka, Słodziutka, jakie ma cudowne usteczka, oczka, rączki, nóżki, dupcie....itp. itd.
Więc generalnie proszę się po prostu ode mnie odpier*****:wściekła/y:, bo w tym momencie to już nawet zabawne nie jest (chociaż Luczynkę widzę baaaardzo rozbawiło-mam nadzieję, że nie zsikałaś się w majtki)

reklama
Buaaaaaaaaaaaaaaahahaha!

Renee,czy ty masz cos na sumieniu,czy poprostu uwazasz,ze jestes jedyna osoba na tym forum,na ktora mialabym zwracac uwage??? Hahahahahaha! No to bylo juz serio udane z Twojej strony! :laugh2:

A tak w ogole,to ja nadal mam zamiar zachwycac sie Swoja Corcia,bo Ona jest dla mnie NAJ! :-D :tak: :-D

Do góry