reklama
Renne jestem w szoku po twoich słowach.Albo cię długo nie ma,a jak juz jesteś to piszesz tak że wszystkie zwracają na to uwagę.
Ja tam córką też się zachwycam.Dla mnie jest najładniejsza ze wszystkich dzieciaczków.Dla każdej mamy jej dziecko powinno bć najładniejsze ze wszystkich ,jeśli nie jest toi coś jest nie tak...Wiem jednak że są dzieci bardziej i szybciej rozwijające się od niej.
Ja tam córką też się zachwycam.Dla mnie jest najładniejsza ze wszystkich dzieciaczków.Dla każdej mamy jej dziecko powinno bć najładniejsze ze wszystkich ,jeśli nie jest toi coś jest nie tak...Wiem jednak że są dzieci bardziej i szybciej rozwijające się od niej.
Renee jakis czas temu juz powiedzialam sobie ze nie bede odpowiadala na zadne Twoje posty i rozne hasla nawet jesli beda tyczyly sie mnie. Powod-przypuszczam ze znasz. Ale dzisiaj to juz przegielas-czy ja cos napisalam o Tobie lub Twoim dziecku? Czy ja Ci kur*a cos zrobilam? Zachowujesz sie jak jakas stara kompletnie zmierzla baba, nawet usmiechy w poscie Ci przeszkadzaja. Jeszcze troche i Twoj wlasny cien bedzie Ci przeszkadzal. Wspolczuje i zycze wyrwalosci z sama soba.
A skoro az tak bardzo drazni Cie BB, watek wrzesniowy i osoby ktore sie tu udzelaja to moze porpostu zapomnij o tej stronce.
A skoro az tak bardzo drazni Cie BB, watek wrzesniowy i osoby ktore sie tu udzelaja to moze porpostu zapomnij o tej stronce.
"Chociaż faktem jest, że nie należe do matek namiętnie zachwycających się swoim dzieckiem i uważających, że moje dziecko jest "naj" w każdej kwestii-najpiękniejsze, najmądrzejsze, najzdolniejsze...itp.itd."
Renee, zupełnie Cię rozumiem, bo mam takie samo podejście. Oczywiście, że nasze dzieci są dla nas piękne i mądre, ale też nie jestem ślepa i widzę, że inne mogą być ładniejsze, grzeczniejsze, itd. Grunt, to zdrowe podejście, dziecko musi mieć w domu wsparcie w postaci rodziców, co daje pewność siebie w przyszłym życiu, ale jakieś głębokie uwielbienie jest już przesadą. I to chyba miała na myśli Renee.
Ja ostatnio rzadko zagladałam na forum, ale widzę, że najczęściej reakcja na posty Renee jest bardzo żywa ;-). Faktycznie, ostatnio odbiegają one od treści poruszanych najczęściej, ale też jest w nich sporo prawdy. Tyle, że Renee wnosi na forum trochę świeżości, trochę pobudza, a przyznam, że to nasze wrześniowe forum bardzo tego potrzebuje :-).
No i jeszcze jedno. Obmawianie na forum innych forumowiczek (nie wiem o kogo to chodzi i nawet nie chce mi się w to wnikać) jest po prostu żałosne i mało zabawne - czyli tu się też "wyłamię" i zgodzę z Renee.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
???????????????????????????????????????????????Obmawianie na forum innych forumowiczek (nie wiem o kogo to chodzi i nawet nie chce mi się w to wnikać) jest po prostu żałosne i mało zabawne - czyli tu się też "wyłamię" i zgodzę z Renee.
?????????????????????????????????????????????
czy na wrześniowym bb ktoś kogoś kiedyś obmawiał??????????????
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ja tez podpisuje się pod Martrudą co do wypowiedzi Renee. Tez uważam, że kilka dziewczyn za ostro atakuje Renee a nie wiadomo dlaczego. Renee napisała to co myśli i wszystko. Ja również aż tak sie nie zachwycam Kamilkiem i nie mówię na prawo i na lewo, ze on jest naj...naj...naj...
Podaję wam przykład:
Moja mama ma koleżankę w pracy która ciągle chwaliła córkę(ona już jest dorosła ale 10 lat tak mówiła), że ona to ona tamto wszystko najlepiej itd. a potem się okazało, ze została w tej samej klasie bo nie zdała do następnej ale była naj...naj...
Wiem, że wy tutaj w ten sposób nie chwalicie bo dzieci nie chodzą do szkoły ale mam na mysli inne sytuacje. Także dziewczyny dziwicie sie, ze Renee to już wogóle nie pisze???????????????????/Bo ja nie, ja sama już przestałabym pisać bo czasem wydaje mi sie, ze poprostu szkoda gadać. Sorki ale wyraziłam swoje zdanie.
Podaję wam przykład:
Moja mama ma koleżankę w pracy która ciągle chwaliła córkę(ona już jest dorosła ale 10 lat tak mówiła), że ona to ona tamto wszystko najlepiej itd. a potem się okazało, ze została w tej samej klasie bo nie zdała do następnej ale była naj...naj...
Wiem, że wy tutaj w ten sposób nie chwalicie bo dzieci nie chodzą do szkoły ale mam na mysli inne sytuacje. Także dziewczyny dziwicie sie, ze Renee to już wogóle nie pisze???????????????????/Bo ja nie, ja sama już przestałabym pisać bo czasem wydaje mi sie, ze poprostu szkoda gadać. Sorki ale wyraziłam swoje zdanie.
baska
Agutko - pamiętasz jak kiedyś pisałaś, ze do nas nie pasujesz bo my mamy meżów i ty np nie umialaś tego czytać jak jesteśmy szczęśliwe jakich mamy cudownych meżów itd Renee napisała ci i kilka dziewczyn już nie pamietam które, że nie bedą patrzyc na ciebie i beda tu pisały co chcą. I tu ci powiem tak jakby ci zycie ułożyło ci sie inaczej i bylabyś z ojcem Zuzi gdyby ten <cenzura> nie okazał sie takim draniem to tez byś tam tu ciagle sie chwaliła jaki ten twój....jest wspaniały, co potrafi robic, jak zajmuje sie dzieckiem itd.....
Ty nawet chciałaś wtedy przestać tu zaglądać na forum bo stwierdziłaś ze tu za dużo tego tematu.
Także każdy ma inne zdanie w wielu sprawach.
Ty nawet chciałaś wtedy przestać tu zaglądać na forum bo stwierdziłaś ze tu za dużo tego tematu.
Także każdy ma inne zdanie w wielu sprawach.
Aniu,no i prawidlowo. Bo,jak tu nie byc dumnym z takiego babla? ;-) Dla kazdej (no prawie kazdej,bo jakis czas temu przeczytalam cos,co mnie niezle zowalo) mamy,jej dziecko jest naaaaaaaaaaaaj. :-)
Aniu, a, wg Ciebie, co to jest? Niektórzy nie potrafią wprost podyskutować, tylko czynią "delikatne" aluzje ku swojej i innych swojego pokroju uciesze. I o tym właśnie napisałam. To psuje atmosferę na wrześniówkach. Cieszę się też, że nie tylko ja tak myślę, Basiu.
Renee, głowa do góry, pisz dużo, nie jesteś sama :-)
baska
Tak Martruda jestem z Tobą. Mysle tak samo. Wczoraj miałam to napisać ale nie miałam jak bo Kamilek mi się rozchorował i nie odstępuje mnie ani na krok.
Renne - pisz...pisz....pisz...;-)
Aniu - no i co powiesz, że tu nikt delikatnie tu nie obmawia kogoś. Mozliwe, ze tu nie o Renee chodzi ale w takim razie niech Agutka tu jasno wyrazi o kogo chodzi...
Wiem, ze istanieje gg i część dziewczyn o tym może podyskutować poza forum...za plecami.
Renne - pisz...pisz....pisz...;-)
Aniu - no i co powiesz, że tu nikt delikatnie tu nie obmawia kogoś. Mozliwe, ze tu nie o Renee chodzi ale w takim razie niech Agutka tu jasno wyrazi o kogo chodzi...
Wiem, ze istanieje gg i część dziewczyn o tym może podyskutować poza forum...za plecami.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Obmawianie na forum innych forumowiczek (nie wiem o kogo to chodzi i nawet nie chce mi się w to wnikać) jest po prostu żałosne i mało zabawne - czyli tu się też "wyłamię" i zgodzę z Renee.
ŁaŁ! to bylo dobre. Szkoda tylko,ze nikt czegos takiego nie napisal,kiedy to szanowna pani R. gadala wciaz na mnie i Luczynke,ze niby sie obrazilysmy,bo jakis czas nie wchodzilysmy na bb,hahaha! Nie no spoko,przeciez to nie bylo obgadywanie innych osob,no co wy,haha!
Tyle, że Renee wnosi na forum trochę świeżości, trochę pobudza, a przyznam, że to nasze wrześniowe forum bardzo tego potrzebuje :-).
Wole,zeby nasze forum bylo nieswieze,niz zeby byla na nie wnoszona wlasnie taka swiezosc.
Baska,a Tobie co? Ze co prosze? Z jakim Ty mi tu tematem wyskakujesz? Nie sadzisz,ze to przesada? Pffff,zes teraz dala! Nie komentuje tego,ze niby ja i,pfffffff!!!
A to,o kim pisalam,to jest tylko i wylacznie MOJA sprawa i pozwol,ze bede na ten temat rozmawiala z Ania,tak jak to bylo do tej pory,bo Tobie nic do tego.
Podziel się: