reklama
Ja tez musze kupic teraz Oliwci jakies buciki pelne takie co trzymaja mocno kostke bo coraz czesciej probuje chodzic i musi miec dobre buty. DO tego chce zeby byly z porzadnego materialu, moze ze skory. WIec licze ze wyjdzie mnie to okolo 100zl
A i mam pytanie do Mam Dziewczynek. Chodzi mi o biale buciki na roczke do kosciolka. Czy ktoras z Was juz takie ma? Lub widziala w jakims sklepie? Chodzi mi o to jak wygladaja i w jakiej sa cenie. Bede wdzieczna za pomoc.
A i mam pytanie do Mam Dziewczynek. Chodzi mi o biale buciki na roczke do kosciolka. Czy ktoras z Was juz takie ma? Lub widziala w jakims sklepie? Chodzi mi o to jak wygladaja i w jakiej sa cenie. Bede wdzieczna za pomoc.
Dziewczynki ja mam takie butki białe z materiału.Były kupowane na chrzest jednak okazały się za duze.Są tak na 19,5-20.mierzone w rajtuzkach.Jeśli któraś by chciała kupić chętnie sprzedam.My mszy nie mamy w tradycji i niebedą nam potrzebne a ona wyrośnie.
Co do zakupów to my dziś zaopatrzyliśmy Natalkę w kaloszea wcześniej w jesienne Bartkipóki co śmiga w butach z Deichamana - elefanten(one są bialutkie super do nauki chodzenia - POLECAM)
Nie obyło się dziś bez zabawkiklocki , którymi póki co my chętniej układamy.Zobacz załącznik 52111
Zobacz załącznik 52112
Nie obyło się dziś bez zabawkiklocki , którymi póki co my chętniej układamy.Zobacz załącznik 52111
Zobacz załącznik 52112
Aniela śmiga w butkach poleconych przez rehabilitantkę, firmy POSTĘP. Z tego co mówiła jest baardzo ważny obcasik w takich pierwszych bucikach żeby dobrze stópka się wykształtowała i nie było platfusa. Ten obcasik nazywa się "obcas Thomasa" i butki tej firmy taki mają. Kosztowały nas 78 zł i kupiłam je w Smyku.
Mju ja bym prosiła o zdjęcie tych bucików:-)Aniela śmiga w butkach poleconych przez rehabilitantkę, firmy POSTĘP. Z tego co mówiła jest baardzo ważny obcasik w takich pierwszych bucikach żeby dobrze stópka się wykształtowała i nie było platfusa. Ten obcasik nazywa się "obcas Thomasa" i butki tej firmy taki mają. Kosztowały nas 78 zł i kupiłam je w Smyku.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,no to i ja sie calkowicie zgadzam z Twoja siostra! :-) Butki superowe! Normalnie Oliwka bedzie w nich bossko wygladac! Kozaczki pierwsza klasa! :-)
Podziel się: