reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jak to za co? Za ten majatek,ktory mozna zarobic w naszym kraju,hehehe.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny dostałam pościel do łóżeczka, którą zamówiłam z allegro!
http://www.allegro.pl/item98853260_4_cz_posciel_mamo_tato_z_moskitiera_dluuga_.html jestem zadowolona, jest ładna i 100% bawełna! Tylko na moskitierze z 3 maleńkie dziurki, które oczywiście mąż wypatrzył. Niestety nie ma stelarza do tej moskitiery. Zastanawiam się czy będzie tu pasował każdy stelarz?? a moze on się inaczej nazywa wiecie coś na ten temat?
http://www.allegro.pl/item98853260_4_cz_posciel_mamo_tato_z_moskitiera_dluuga_.html jestem zadowolona, jest ładna i 100% bawełna! Tylko na moskitierze z 3 maleńkie dziurki, które oczywiście mąż wypatrzył. Niestety nie ma stelarza do tej moskitiery. Zastanawiam się czy będzie tu pasował każdy stelarz?? a moze on się inaczej nazywa wiecie coś na ten temat?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
mycha12 pisze:Agutko co jak co al humor to ci dopisuje!!
A co mam sie smucic Mychus? Mam i bede miala dla kogo zyc... Dla kogos tak cudownego,jak moja Dzidzia. Wiec nie ma co sie zamartwiac i rozpamietywac (chociaz czasami to jest silniejsze...),bo trzeba zyc dalej!
No,a na nasz kraj i zarobki w nim,chyba,zlego slowa nie powiesz <ekhm>? Hihihi.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
o jesoooooooooooooooooo............to aż tyle tego potrzeba?????.....może i pracuję w banku, ale kasy mam tyle coby starczyło może na te pieluchy albo wanienkę (do wyboru) ...czy ja wyprawkę to podwójnie mam sobie liczyć...........haaaaaaaa........zawsze wiedziałam, że to ....wydatki, aleeeeeeeeee...no właśnie i co teraz?
reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Mycha, Agutek! Cieszę się, że nie jestem sama - ja już mam nawet stelaż do wanieniki załatwiony nie wspominam o masie ciuszków łóżeczkach, przewijaku, wstępnie zamówionych pościelach i ugadanym wózku....
A ta wyprawka z linku to jest chyba przesadzona - po co kaftaniki jak ma się body??? Dużo wygodniejsze. Mam tan poza tym jeszcze parę wątpliwości. Co myślicie doświadczone mamy? Wasze rady chyba będą lepsze...
A ta wyprawka z linku to jest chyba przesadzona - po co kaftaniki jak ma się body??? Dużo wygodniejsze. Mam tan poza tym jeszcze parę wątpliwości. Co myślicie doświadczone mamy? Wasze rady chyba będą lepsze...
Podziel się: