reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Pewnie że łatwiej!! ;) ja nie wyobrażam sobie żeby nagle w 8 msc kupić wszystko naraz bo za co? ???

reklama
Dziewczyny dostałam pościel do łóżeczka, którą zamówiłam z allegro!

http://www.allegro.pl/item98853260_4_cz_posciel_mamo_tato_z_moskitiera_dluuga_.html jestem zadowolona, jest ładna i 100% bawełna! Tylko na moskitierze z 3 maleńkie dziurki, które oczywiście mąż wypatrzył. Niestety nie ma stelarza do tej moskitiery. Zastanawiam się czy będzie tu pasował każdy stelarz?? a moze on się inaczej nazywa wiecie coś na ten temat?

mycha12 pisze:
Agutko co jak co al humor to ci dopisuje!!  ;)

A co mam sie smucic Mychus? ;) Mam i bede miala dla kogo zyc... Dla kogos tak cudownego,jak moja Dzidzia. :D Wiec nie ma co sie zamartwiac i rozpamietywac (chociaz czasami to jest silniejsze...),bo trzeba zyc dalej! :D

No,a na nasz kraj i zarobki w nim,chyba,zlego slowa nie powiesz <ekhm>? :p Hihihi. ;)

o jesoooooooooooooooooo............to aż tyle tego potrzeba?????.....może i pracuję w banku, ale kasy mam tyle coby starczyło może na te pieluchy albo wanienkę (do wyboru;)) ...czy ja wyprawkę to podwójnie mam sobie liczyć...........haaaaaaaa........zawsze wiedziałam, że to ....wydatki, aleeeeeeeeee...no właśnie i co teraz?:p

Aguś dlatego trzeba zacząć kupować wszystko już teraz!! ;) powoli ale systematycznie! ;)

reklama
Mycha, Agutek! Cieszę się, że nie jestem sama - ja już mam nawet stelaż do wanieniki załatwiony ;) nie wspominam o masie ciuszków łóżeczkach, przewijaku, wstępnie zamówionych pościelach i ugadanym wózku.... ;)

A ta wyprawka z linku to jest chyba przesadzona - po co kaftaniki jak ma się body??? Dużo wygodniejsze. Mam tan poza tym jeszcze parę wątpliwości. Co myślicie doświadczone mamy? Wasze rady chyba będą lepsze...

Do góry