reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
ANIU nic sie nie stało :-D Ja już powoli przywykłam bo bardzo dużo ludzi przekręca Anielke na Amelkę - chyba dlatego, że to drugie imie jest popularniejsze.. no ale Anielka jest Anielką.... :-D :-D

Zastanawiamy się nad kupnem spacerówki, najlepiej parasolki. Musi to być wózek, który po złozeniu zajmuje mało miejsca, bo często podrózujemy.

Pewnie juz pisałyście tu o swoich typach ale mam pytanko, czy macie coś godnego polecenia???
My mamy x-landera i wszystko spoko tylko zapakuj go do małego auta:wściekła/y::no:nie ma szans!!

Ja wybrałam droższą wersję i zmieniłam samochód na większy.;-)
no fajny pomysł, nie ma co:-)
tylko, że my mamy combi, więc większy to chyba tylko jakiś bus, hehee

a tak wogóle to podobają mi się spacerówki z BABY DESIGN, czy możecie cos o nich powiedzieć??

Co myslicie o kojcach dla maluchow?Chcemy jechac nad morze ,mala jeszcze nie bedzie chodzic.Wlozy sie ja do kojca i nic sobie nie zrobi.Kupujecie je?

LUCY jak rozmawiałam z AGUTKĄ to polecała mi spacerówkę DELTIM FROG - kupiła i była nią zachwycona :)
My na razie jeżdzimy w tej Roanowskiej

reklama
Ja nie dawno kupiłam spacerówke Coneco i jestem bardzo zadowolona. Składa się ją jak parasolkę i w bagażniku zostaje jeszcze dużo miejsca. A przedtem już nie szło zakupów upchać. A mieliśmy wózek wielofunkcyjny.

Do góry