reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
ANIU nic sie nie stało :-D Ja już powoli przywykłam bo bardzo dużo ludzi przekręca Anielke na Amelkę - chyba dlatego, że to drugie imie jest popularniejsze.. no ale Anielka jest Anielką.... :-D :-D

Zastanawiamy się nad kupnem spacerówki, najlepiej parasolki. Musi to być wózek, który po złozeniu zajmuje mało miejsca, bo często podrózujemy.

Pewnie juz pisałyście tu o swoich typach ale mam pytanko, czy macie coś godnego polecenia???
My mamy x-landera i wszystko spoko tylko zapakuj go do małego auta:wściekła/y::no:nie ma szans!!

Ja wybrałam droższą wersję i zmieniłam samochód na większy.;-)
no fajny pomysł, nie ma co:-)
tylko, że my mamy combi, więc większy to chyba tylko jakiś bus, hehee

a tak wogóle to podobają mi się spacerówki z BABY DESIGN, czy możecie cos o nich powiedzieć??

Co myslicie o kojcach dla maluchow?Chcemy jechac nad morze ,mala jeszcze nie bedzie chodzic.Wlozy sie ja do kojca i nic sobie nie zrobi.Kupujecie je?

LUCY jak rozmawiałam z AGUTKĄ to polecała mi spacerówkę DELTIM FROG - kupiła i była nią zachwycona :)
My na razie jeżdzimy w tej Roanowskiej

reklama
Ja nie dawno kupiłam spacerówke Coneco i jestem bardzo zadowolona. Składa się ją jak parasolkę i w bagażniku zostaje jeszcze dużo miejsca. A przedtem już nie szło zakupów upchać. A mieliśmy wózek wielofunkcyjny.

Do góry