reklama
kanga_aga
Fanka BB :)
bo te wózki 3 w 1 to jest pomyłka.. nie ma ideału.. naprawdę lepiej kupic porządną gondolę a potem super spacerówkę..te wózki 3w1 to sa nastawione albo na fajny wygląd jako gondola albo jako spacerówka czyli zawsze jakąs wade mają..
a tak sobie sama wybierasz najlepsze z opcji..
a tak sobie sama wybierasz najlepsze z opcji..
edi
mamusia Wojtusia
Mycha ja wprawdzei nie wypróbowałam swoich pieluch,ale kupowała Pampers New Born i z opinii mam,moich koleżanek sa one najlepsze.Ogólnie chyba Papmpers to dobra firma.A potem jak dzieci podrastają to moje znajome wypróbowują inne tanie pieluchy.
adasia
Wrześniowe mamy'06
Czytalam w jednym z miesieczników poświęconych dzieciom, że za zeszły rok 2005 konkurs na najlepsze pieluchy wygrały pieluszki Huggies.Pampersy używałam dla moich dzieci i naprawdę są super ale teraz wypróbuję też Huggies.Kupilam już parę rzeczy dla maluszka, nie mogłam się już powstrzymać, bo Wy wszystkie już kupujecie
i dłużej nie dałam rady się opierać.Sprawia mi to duużo przyjemności. ;D
Ja na początek dla mojej Julki kupiłam te najmniejsze Huggies, a potem dostałam pampersy i muszę powiedzieć, że pampersy były lepsze - miękciejsze, głaciutkie i wogóle. To było 4 lata temu, nie wiem jak jest teraz, ale na początek nie będę eksperymentować tylko też pampersy kupię.
reklama
Podziel się: