reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
CLeo te sukieneczki sa sliczne, zwlaszcza ta rozowa, bardzo mis ie podoba :tak: chyba tez musze kupin Oliwce cos w tym stylu:-)

Mycha ten link cosik nie dziala, bo wlacza sie glowna strona i nie wiadomo co nam chcialas pokazac:-(

Kurczę widzę że pokazuje się tylko główna strona. Wiec wejdźcie na wszystko dla dzieci, potem moda dla niemowlaków, potem spódniczki i sukienki
Piękny komplecik, tylko sprzedaja bez kapelusika:dry:

Zobacz załącznik 24278

Mycha,sliczniuchny komplecik! :-D :tak:
A ja tak z innej beczki. ;-) Dzis przyszedl ten kalendarz z Zuzi zdjatkami,ktory zamowilam moim rodzicom,z okazji Dnia Babci i Dziadka - REWELACYJNY!!! :-D Naprawde,nie spodziewalam sie,ze bedzie az taki cudowny! :-D Ahhhhh,az im zazdroszcze,ze go dostana. :-p :-D

Kurcze, trochę sie wkurzyłam, bo wpłaciłam babce kasę za tą sukieneczkę z allegro w poniedziałek a ona dopiero dzisiaj wysłała paczkę:baffled: , no ale podobno miała chore dziecko i nie mogła się ruszyć z domu. Ciekawa jestem bardzo czy bedzie warta tych pieniędzy, bo jeszcze jak sie okaże, ze jest zniszczona, to .....:wściekła/y:

ja zrobiłam wczoraj nowe zakupy dla Neli:

154191386

154191197

154700739

ciekawe jak to będzie wyglądać w realu ;-)

reklama
Moja Oliwia w ciagu ostatniego tygodnia wzbogacila sie o caly ogrom ciuchow :tak: W srode pojechalismy na zakupy i Oliwia dostala kilka par body i rajstopki. W czwartek tesciowie pojechali na zakupy i kupili Małej spodnie i dres (bluza i spodnie). Popoludniu pojechalismy do mojej mamy a ona miala w prezencie dla Oliwii 2 pary spiochow, 2 bluzeczki i komplecik (spodnie z tuniką), a od chrzestnej dostala sliczne firmowe body:-) W sobote tesc robil imieniny i goscie przywiezli prezenty rowniez dla Oliwki :-D dostala kompelcik-spodnie, bluza i kamizelka (sliczen, takie puchate :happy: ) i wspaniala sukienke z bolerkiem i torebeczka. W niedziele zwnou bylismy na zakupach i kupilismy Jej spodniczke, body i kilka par spodenek. A wczoraj moja mama przywiozla az 8 szt body :szok: i 2 pary skarpetek.
Tylu ciuchow naraz to nawet ja w zyciu nie dostalam, powiem Wam ze bylam w glebokim :szok: a moja mama to wogole przywozi JEj cos co chwile :tak: swiata poza Oliwia nie widzi :-) ale w koncu od tego sa dziadkowie-zeby rozpieszczac;-)

Do góry