reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Marrtruda, moja mała dostała takie coś od dziadków pod choinkę. Oni zapłacili w sklepie za to 138 zł i powiem Ci, że moim zdaniem nie jest to warte tych pieniędzy:no: , też myślałam, że to fajne będzie, ale jest niestety takie sobie, masz tam raptem 3 melodyjki + szum wody a przycisków jest raptem 3 i jak pokręcisz rybka tez gra, no i te wiszące bajery tez rewelacyjnie nie są zrobione. Ja teraz żałuję, ze nie podpowiedzieliśmy teściom żeby kupili małej matę edukacyjną, byłaby chyba lepsza.

Martruda - moja koleżanka też ma ten muzyczny ocean i z tego co wiem to jej dziecko za bardzo się tym nie interesuje, ale to nie znaczy że twoje też nie będzie zainteresowane.

Ja kupiłam taka matę edukacyjną Kamilkowi od dziewczyny z bb używaną w bardzo dobrym stanie. Jestem z niej bardzo zadowolona. Kiedyś wkleję zdjęcie jak Kamilek lezy pod tą matą ;-)

Agutko! Jak to skąd wziąc celofan z cukierków :-D tylko trzeba je najpierw zjeść.... :-D

Basiu my mamy identyczną matę - Anielka dostała ją od mojej siostry jak miała miesiąc ale tak naprawdę to fajnie się nia bawi dopiero teraz :-D

Baska,mata super! :tak: :-D A z jakiej to firmy i jak sie dokladnie nazywa?

Mju,tez o tym myslalam,tylko zastanawia mnie,czy te papierki tak samo mocno szeleszcza. :-p Zapomnialam juz,bo dawno takich cukierkow nie jadlam,hihi. ;-) :-)

Agutko - mata jest z firmy TINY LOVE nowa kosztuje ponad 200 zł ja kupiłam używaną od dziewczyny z bb której synek ma 11 m-cy za 120 zł. Jest w super stanie wogóle nie zniszczona a niestety nowa troszkę dużo kosztuje.

nasza mata z tiny love jest super. Nela potrafi godzine na niej leżeć i ciągać zabaweczki, gruchać i ciąnąć do buzi wszystko co tylko znajdzie sie w zasiegu jej rąk :)

reklama
Do góry