reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Agutko szkoda że w okolicy nie ma takiego sklepu, hihiii a może i lepiej że nie ma bo bym sobie poszalała, heheee
dużo rzeczy jest w H&M ale tam to drogo :(

No to ja się przyznam, do mojego małego zboczątka na punkcie HELLO KITTY... ale to pieruństwo jest tak drogie, że łech więc nawet nie szukam, choć może głupio robię ?

Mju,o jaaaa! :D A ja wlasnie wczoraj kupilam przybornik na lozeczko z "Hello Kitty",tylko wlasnie zapomnialam,jak ten kotek sie nazywa,hehe. ;) Nie bylo nic z Kubusiem,wiec wzielam ten,bo kolorystycznie pasuje mi do lozeczka Zuzanki. ;) No i kosztowal mnie 6zl,czyli bardzo malutko. :D A wyglada tak:

pict0002hk4.jpg

Agutko - śliczny ten przybornik. Ja mam z meżem podobnie jak ty na punkcie Kubusia Puchatka bo sami kupiliśmy nad lóżeczko dekoracje Kubusia Puchatka i kłapouchego bo tak nam się to spodobało a dzidzia musi mieć troszkę bajecznie w pokoiku. Chce kupić jeszcze jakąś fajną lampkę nocną do pokoiku żeby nie świecić mu w oczka dużym światłem :)

baska my chcielismy kupic jakas przyciemniana zarowke, bo mamy taka lampke na stale ktora jest dokkladnie nad lozeczkiem Malej, ale w koncu zdecydowalismy sie na taka lampke czerwona zelowa z plywajacymi jakimis kuleczkami w sordku (bo nie wiem jak to inaczej opisac :p ) i daje to tylko taki fajny polmrok w sypialni ze mozemy jakby co przy tym spac, bo w niczym to nie przeszkadza a bede widziec Oliwke

Luczynka - to ciekawa musi być ta lampka. Szkoda, ze nie możesz jej wkleić bo nie umiem sobie jej wyobrazic.

napewno widzialas takich lampek cale mnostwo w sklepach tylko ja nie umiem jej opisac(az wstyd) :p a wkleic bede ja mogla dopiero jak moj Grzesiu wroci z pracy i zrzuci mi zdjatka na kompa bo dla mnie to zbyt skomplikowana robota-ja i komputer to.... ::)

reklama
Do góry