mama cross ale nie jasnego za to eko skóra łatwo się czyści i bezproblemowo mieści mi się do mojej hondy jazz bardzo fajny wózekJa jestem zakochana w biało szarych wózkach ale czy są równie funkcjonalne co wyglądają ? Chciałabym zmieścić wózek w aucie. Może któraś mamusia coś pomoże ?
reklama
Cześć Dziewczyny, pomóżcie bo mam dylemat, rozglądam się za kupnem wózka, będę mieć chłopca i spodobała mi się Bexa Cube tylko kolor jest trochę kontrowersyjny, mnie się Bardzo, ale to bardzo podoba tylko nie wiem czy do chłopca pasuje, co sądzicie?
Załączniki
kamilaasami
Fanka BB :)
Zola ... Nie mój klimat. Nie wyobrażam sobie swojego synka w takich kolorach wozic, ale skoro tobie się podoba to nie patrz na to co mówią inni ... To i tak wózek na rok ... Chyba że spacerówka też jest taka [emoji13]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
Nie jest różowy, więc czemu nie. A co na to pan tata?Cześć Dziewczyny, pomóżcie bo mam dylemat, rozglądam się za kupnem wózka, będę mieć chłopca i spodobała mi się Bexa Cube tylko kolor jest trochę kontrowersyjny, mnie się Bardzo, ale to bardzo podoba tylko nie wiem czy do chłopca pasuje, co sądzicie?
Blondynka1988
caltha
To bierzcie kolorki fajne i na pewno wózka nie pomylicieTacie też się podoba, bo wszystkie te wózki w większości teraz to szarość, bo modne a ten taki trochę inny. Jak nie będzie lata to chociaż mój chlopaczek będzie mieć kolory dookoła siebie :-)
reklama
Blondynka1988