reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
ja jestem tak skołowana ze już nie ogarniam tych wszystkich firm. rozważam kupno maxi cosi coś 3 w 1 żeby taniej było, ale zobaczymy czy tak się stanie :)

Próbowałam ogarnąć od początku..poddaje sie!
Ania mówisz ze znasz sie na wózkach-co powiesz o navingtonie? Chodzi mi głownie o gondolę?
Moze któraś z obecnych mam sie wypowie? ImageUploadedByForum BabyBoom1391022702.074654.jpg
Ma przednia skretna oś chociaż nie wiem czy to zbyt pomocne...no i jest ciężki...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391022702.074654.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391022702.074654.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 99
Próbowałam ogarnąć od początku..poddaje sie!
Ania mówisz ze znasz sie na wózkach-co powiesz o navingtonie? Chodzi mi głownie o gondolę?
Moze któraś z obecnych mam sie wypowie?Zobacz załącznik 607038
Ma przednia skretna oś chociaż nie wiem czy to zbyt pomocne...no i jest ciężki...
Gondola wygląda na dużą więc powinna być fajna. Ja mam tylko obiekcję do tych skrętnych kół, a właściwie do lekko skrętnych. Jak bym miała wybierać, to albo bym wzięła skrętne 360st, albo całkowicie zablokowane. Po prostu pchałam taki wózek i jest niewygodny, ale pewnie można się przyzwyczaić. To tak jak wózek Mutsy Urban ze skrętną tylną osia, też jest trudny w manewrowaniu, ale można się przyzwyczaić.

reklama
Zobacz załącznik 606484
fajne te wózeczki, które pokazałyście, mi spodobał się taki, co wy o tym myślicie :) ? Ja zastanawiam się nad szarym w koła zielone :)
Widziałam ten wózek w sklepie wczoraj i jest super miękki, łatwo się prowadzi pomimo tego że nie ma skrętnych kół. Ma fajniejszą rączkę od mojej Marity i się teraz będę musiała mocno zastanowić :)

Do góry