reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
Gaska ladne kolory maja. Nigdy nie widzialam

Jak bym jescze raz kupowala wozek to zwracalbym uwage na spacerowke montowana przode i tylem do nas.nie wiem jak reszta doswiadczonych ale mi brakowalo bardzo tego jak juz ja przelozylismy do spacerowki mial 6 miechow i pare razy zakrztusila sie chrupkiem dziekuje bardzo.co chwile sprawdzalam co robi.

No kolorki ładne :-) ogólnie fajne wrażenie zrobił na nas. Spacerowa właśnie jest montowana w przód i tył - takiej tez szukalam, fajny jest tez koszyk - zamykany- nie widziałam takiego jeszcze :-) tylko właśnie malo opinii jest o nim bo to jakiś nowszy model...
Ewentualnie jeszcze ten bebetto luka tez jest fajny- ale tak na żywo ten adamex lepiej mi się jakoś spodobal :-) bo ten jumper x jest fajny ale ciężki bardzo, teraz jest tez jumper light- lżejszy ale materiał ma jakiś taki lichy wiec raczej odpada.
To chyba póki co miedzy adamexem Pajero a bebetto luka się będziemy wahać

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak myślicie, czy wózki 3 w 1 są warte zakupu? Bo ciągle się zastanawiam czy przy takim wózku fotelik nie jest gorszej jakości niż kupiony osobno, pewnie zależy od firmy i atestów, ale może któraś mi coś doradzi. Bo myśleliśmy właśnie nad takim wózkiem 3 w 1, bo fajnie jest móc przypiąć fotelik do wózka, jak gdzieś na chwilę chcemy wyjść z dzieckiem.

Może któraś z Was miała doczynienia z wózkami firmy Maked? Bo u nas w okolicy je produkują i mam zamiar własnie coś z tej firmy wybrać.

ja wczesniej miałam 3 w1 i teraz też takiego szukam. Mozliwośc wpięcia fotelika w stelaż była dla nas super rozwiązaniem jak jechaliśmy na miasto na zakupy albo do lakarza, a spacerowki od tych wózków sa idealne na zimę. My tak zrobilismy, lato w lekkiej spacerówce ale na następna zime to szybciutko wyciągnęliśmy spacerówkę od wózka 3w1 bo lekka super szybko utykała w najmniejszym śniegu a tej dużej żadna zaspa straszna nie była;)) Jednak to są moje spostrzeżenia na podstawie warunków w jakich ja mieszkam. Wiadomo, że kazda mama będzie miała swoje zdanie i swoje upodobania ;))
a jeśli chodzi o fotelik to teraz wiele firm ma mozliwość wkomponowania do wózka foteliki najlepszych marek. Trzeba poprostu wcześniej się rozejrzec czy są dostępne adaptery do danego typu wózka

Dzięki za własne spostrzeżenia :) Pewnie taniej wyjdzie wózek 3 w 1 niż dokupienie do wózka fotelika, tak aby pasował, bo tak jak napisałaś, dobrze jest móc wpiąć fotelik i przewieźć gdzieś maluszka, tym bardziej jak będzie sobie słodko spał :) Ja mieszkam prawie że w górach, więc też potrzebuję czegoś bardziej wytrzymałego niż tylko na same miasto.

Kolorlove mysmy ostanio mieli osobno fotelik, bo nie miał adapterów, i to było porażka.Wszedzie gondole było trzeba brać ze soba, a tak fotelik do stelaża i super jazda. Czesto w 2x1 sa adaptery do fotelików gratis, osobno mozna dokupić foteloik lub odkupić używany

Może któraś z Was miała doczynienia z wózkami firmy Maked? Bo u nas w okolicy je produkują i mam zamiar własnie coś z tej firmy wybrać.
Super ze wspomnialas o tym wozku, z ciekawosci wyszukalam na google troche o tej firmie i bede sie nad nim grubo zastanawiac ;-)

Kurde a babka od mojego "mustanga" sie nie odzywa juz od kilku dni. Napisała ostatniego maila, jak wyszłam ze szpitala, że wystawia ponownie aukcje allegro i podeśle mi link... i cisza jak makiem zasiał. Ale znalazłam w razie czego jeszcze jeden wózek. Tez używany - tako captiva ale inna wersja kolorystyczna "slide" turkusowy. No i dość blisko, 50 km od mojej mieściny więc w raze co mogę podjechać i obejrzeć.

taki o:

tako-captiva-slide-05_3962.jpg
tako-captiva-slide-05_3964.jpg

reklama
Do góry