reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
Gaska ladne kolory maja. Nigdy nie widzialam

Jak bym jescze raz kupowala wozek to zwracalbym uwage na spacerowke montowana przode i tylem do nas.nie wiem jak reszta doswiadczonych ale mi brakowalo bardzo tego jak juz ja przelozylismy do spacerowki mial 6 miechow i pare razy zakrztusila sie chrupkiem dziekuje bardzo.co chwile sprawdzalam co robi.

No kolorki ładne :-) ogólnie fajne wrażenie zrobił na nas. Spacerowa właśnie jest montowana w przód i tył - takiej tez szukalam, fajny jest tez koszyk - zamykany- nie widziałam takiego jeszcze :-) tylko właśnie malo opinii jest o nim bo to jakiś nowszy model...
Ewentualnie jeszcze ten bebetto luka tez jest fajny- ale tak na żywo ten adamex lepiej mi się jakoś spodobal :-) bo ten jumper x jest fajny ale ciężki bardzo, teraz jest tez jumper light- lżejszy ale materiał ma jakiś taki lichy wiec raczej odpada.
To chyba póki co miedzy adamexem Pajero a bebetto luka się będziemy wahać

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak myślicie, czy wózki 3 w 1 są warte zakupu? Bo ciągle się zastanawiam czy przy takim wózku fotelik nie jest gorszej jakości niż kupiony osobno, pewnie zależy od firmy i atestów, ale może któraś mi coś doradzi. Bo myśleliśmy właśnie nad takim wózkiem 3 w 1, bo fajnie jest móc przypiąć fotelik do wózka, jak gdzieś na chwilę chcemy wyjść z dzieckiem.

Może któraś z Was miała doczynienia z wózkami firmy Maked? Bo u nas w okolicy je produkują i mam zamiar własnie coś z tej firmy wybrać.

ja wczesniej miałam 3 w1 i teraz też takiego szukam. Mozliwośc wpięcia fotelika w stelaż była dla nas super rozwiązaniem jak jechaliśmy na miasto na zakupy albo do lakarza, a spacerowki od tych wózków sa idealne na zimę. My tak zrobilismy, lato w lekkiej spacerówce ale na następna zime to szybciutko wyciągnęliśmy spacerówkę od wózka 3w1 bo lekka super szybko utykała w najmniejszym śniegu a tej dużej żadna zaspa straszna nie była;)) Jednak to są moje spostrzeżenia na podstawie warunków w jakich ja mieszkam. Wiadomo, że kazda mama będzie miała swoje zdanie i swoje upodobania ;))
a jeśli chodzi o fotelik to teraz wiele firm ma mozliwość wkomponowania do wózka foteliki najlepszych marek. Trzeba poprostu wcześniej się rozejrzec czy są dostępne adaptery do danego typu wózka

Dzięki za własne spostrzeżenia :) Pewnie taniej wyjdzie wózek 3 w 1 niż dokupienie do wózka fotelika, tak aby pasował, bo tak jak napisałaś, dobrze jest móc wpiąć fotelik i przewieźć gdzieś maluszka, tym bardziej jak będzie sobie słodko spał :) Ja mieszkam prawie że w górach, więc też potrzebuję czegoś bardziej wytrzymałego niż tylko na same miasto.

Kolorlove mysmy ostanio mieli osobno fotelik, bo nie miał adapterów, i to było porażka.Wszedzie gondole było trzeba brać ze soba, a tak fotelik do stelaża i super jazda. Czesto w 2x1 sa adaptery do fotelików gratis, osobno mozna dokupić foteloik lub odkupić używany

Może któraś z Was miała doczynienia z wózkami firmy Maked? Bo u nas w okolicy je produkują i mam zamiar własnie coś z tej firmy wybrać.
Super ze wspomnialas o tym wozku, z ciekawosci wyszukalam na google troche o tej firmie i bede sie nad nim grubo zastanawiac ;-)

Kurde a babka od mojego "mustanga" sie nie odzywa juz od kilku dni. Napisała ostatniego maila, jak wyszłam ze szpitala, że wystawia ponownie aukcje allegro i podeśle mi link... i cisza jak makiem zasiał. Ale znalazłam w razie czego jeszcze jeden wózek. Tez używany - tako captiva ale inna wersja kolorystyczna "slide" turkusowy. No i dość blisko, 50 km od mojej mieściny więc w raze co mogę podjechać i obejrzeć.

taki o:

tako-captiva-slide-05_3962.jpg
tako-captiva-slide-05_3964.jpg

reklama
Do góry