mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja bede jedynie potrzebowala lezaczek dla maluszka bo mialam pozyczony a teraz juz raczej kupie swoj (badz bedzie pomyslem na prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę, ja chyba w połowie 3. trymestru zacznę myśleć o tych wszystkich zakupach... boję się teraz nawet wchodzić na strony z rzeczami dla dzieci...
Polecam te fisher prince:
FISHER PRICE NOWY LEŻACZEK BUJACZEK X6144 DO 18 KG (3690973393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja mam tego typu, no inna kolorystyka, bo był kupiony dla małej i do tej pory jej służy
alex oglądałam też te polskie marki które wymieniłaś ale jak dla mnie to zarówno designersko jak i pod względem wykonania to niebo a ziemia, x landery i jedo nie podobają mi się. Jeszcze dużo czasu więc będę się rozglądać ja tez byłam instruowana przez moją przyjaciółkę, ona ma właśnie teutonię i pokazała mi drobne a wazne rzeczy jak na przykład odczepiany podczas upału pokrowiec z daszku w spacerówce i zostaje wtedy sama siatka i daszek od słońca z przodu, koła owszem pompowane z tyłu z przodu niekoniecznie ważne żeby były skrętne z przodu, żeby spacerówka była dwukierunkowa, żeby pokrowce były do prania itd ale mi się również musi podobać, jestem estetką i tego nie zmienię, już tak mam
mea - ja na pewno pójdę na szkolenie z chusty, poza wygodą to psychologicznie jest wspaniałe dla dzidziusia że jest tak blisko swoich rodziców apropos jak fajnie zobaczyć Twoją buźkę )